Home Zanimljivosti NEČUVENO: Tokom emisije saznala da je ugrožena – Sad igra na ovu...

NEČUVENO: Tokom emisije saznala da je ugrožena – Sad igra na ovu kartu kako bi opstala…

497
0
Ivana Sopic,
Ivana Sopic,

Sad igra na ovu kartu kako bi opstala…

Ima pravo da igra po svom!

U rijalitiju “Elita 7” odigrale su se još jedne nominacije, tokom kojih su takmičari birali koga će poslati u borbu za opstanak na imanju u Šimanovcima.

Takmičarka Žana Omnia Đorđević Milinković imala je potrebu da se obrati Anđeli Šparavalo, koja je bila potrčko ove nedelje, te joj je uputila upozorenje da razmisli o suzama njene majke.

Podsetimo, porodica Anđele Šparavalo ušla je u Elitu kako bi pokušala da ćerku dozove svesti.

Ali, čak ni suze majke, ni informacija da joj je baba završila u bolnici zbog veze sa Bojanom Pavlović nisu urodile plodom da se njih dve rastave.

– Plač Anđeline majke mi je ostao u sećanju, razarao mi je dušu. Anđela je plakala, rekla je mami da će obratiti pažnju na ponašanje i skloniti se od Bojane, a onda je opet sve po starom uradila. Anđela, nije do tvog istopolnog odnosa, koliko do toga da te reči ne prate dela. Smatram da je svako Anđelino izlaganje jedna velika laž. Što se tiče Munje, on ne može da se usaglasi sa mojim stavovima. Zamerila sam ti jer si mi rekao da lupetam gluposti. Imaš pravo da bitišep u rijalitiju kako želiš. Nominujem Anđelu – kazala je Žana.

– Moram samo da kažem da sam ja Anđelu priznala kao devojku, uskoro bi nam bila mesečnica jer nismo zajedno. Nisam se folirala, kao što se neki ovde foliraju – dodala je Bojana.

Nakon Bojaninih reči, čini se da će sada ona i Anđela igrati na kartu njihove romanse kako bi obezbedile opstanak gospođice Šparavalo?