Home Zanimljivosti PORODICA ZAVRŠILA U SUZAMA: Direktno iz Veternika – Kroz plač govori “Volim...

PORODICA ZAVRŠILA U SUZAMA: Direktno iz Veternika – Kroz plač govori “Volim te Dejo…” (VIDEO)

850
0
Dejan Dragojevic,
Dejan Dragojevic,

Kroz plač govori “Volim te Dejo…”

Sve je usnimljeno, a reakcije članova porodice su neporocenjive.

Dejan Dragojević, trenutno najaktuelnija medijska ličnost, nekadašnji rijaliti učesnik (koji je odneo pobedu u “Zadruzi 5”) i jutjuber, ponovo je tema medija u Srbiji i regionu kada je svetlost dana ugledala informacija da je postao deo Hajp produkcije.

Budući da se ovome niko nije nadao, izazvao je pravu pometnju i otvorio mnoštvo pitanja, na koje smo mi pokušali da saznamo odgovore.

Sve je zanimalo šta to njegova porodica kaže na ovakav transfer, a Dejan je odlučio da to i usnimi, te stane na put svim nagađanjima. Mama Biljana, tata Goran, brat David ali i Dejanova baka su progovorili na pomenutu temu.

– Super je! Dejanju je ovo pun pogodak, mislim da je baš za ovo. On je da bude voditelj, pristaje mu, ima vokabular. Ovo ga je pokrenulo, ranije nije radio jer se nije pronašao u drugim poslovima, hteo je sebe da izgradi upravo na ovaj način. Dejan ima jezik, ima glavu i mislim da će potpuno uspeti – rekla je mama Biljana.

– Drago mi je što se zaposlio, na pravoj televiziji. Jedva sam čekao da te izbacimo iz rijalitija i sad mi je drago što si počeo da radiš za ovu televiziju. Znam da ćeš ti uspeti, da si pametan, inteligentan i vredan dečko. Drago mi je da si počeo ovde da radiš i samo napred – poručio je otac Dejana Dragojevića.

Baka je bila emotivna

– Volim Dejo što si se zaposlio, bio uvek vredan i pametan i pametno pričaš. Slušam te, gledam te i volim te – poručila je Dejanova baka, kroz suze.

– Pao mi je kamen sa srca što nemam više tebe na grbači i konačno će meni neko nešto da plaća. Da me vodiš na letovanje i zimovanje. Drago mi je što si voditelj i imaš svoj podkast. Bićeš dobar koliko samog sebe daš, mislim da možeš i verujem u tebe. Želim ti svu sreću i što duži rad na televiziji – zaključio je brat David.

O čemu su sve još pričali, poslušajte KLIKOM NA OVAJ LINK!