Home Zanimljivosti VELIKI POVRATAK ASMINA DURDŽIĆA: Oglasio se i najavio haos – Istina sada...

VELIKI POVRATAK ASMINA DURDŽIĆA: Oglasio se i najavio haos – Istina sada izlazi na videlo…

7764
0
Asmin Durdzic, Stanija Dobrojevic, Aneli Ahmic,
Asmin Durdzic, Stanija Dobrojevic, Aneli Ahmic,

Istina sada izlazi na videlo…

Asmin Durdžić oglasio se putem društvene mreže Instagram.

Bivši partner Aneli Ahmić i dečko Stanije Dobrojević, Asmin Durdžić sklonio se sa društvenih mreža na određeni vremenski period.

Asmin je ipak sada odlučio da se velikim i krupnim koracima vrati na vrata društvenih mreža.

Asmin je na Instagram profilu objavio status, kojim je najavio veliko raskrinkavanje, a jasno je bilo da se radi o Aneli Ahmić, sa kojom je u vrlo lošim odnosima.

Izgleda da je Asmina nateralo to što se u prethodnim danima dosta spominjao u rijalitiju, gde se isticalo da je on loš otac, da nije mislio na svoje dete Noru, koju ima sa Aneli.

Zatim, da je Janjuš bolji od njega i da vodi računa o njegovoj ćerki, kojoj je navodno slao novac tokom odsustva iz rijalitija.

– Moje neoglašavanje mesecima, mnogima je dalo za pravo, da odu predaleko. Sada sam tu, pa hajde da pričamo polako, istinu – napisao je Asmin Durdžić na Instagram profilu.

Instagram,
Instagram,

– Kakvi odroni, ja se spasila odrona, uopšte me više ne zanimaju. Ona je glupa kao ku*ac, ja sam nju samlela kad je došla za novu godinu. Moja priča sa njom je bila top. Ćutala je na svaku moju rečenicu, nije imala šta da mi odgovor. Samo je došla sa lažima ovde – rekla je Aneli nedavno.