Home Zanimljivosti “15 GODINA NARODU ISPIRA MOZAK DA JE POŠTENA”: Sve njene laži –...

“15 GODINA NARODU ISPIRA MOZAK DA JE POŠTENA”: Sve njene laži – Sastavljen spisak tužbi protiv Stanije…

856
0
Sita Ahmic, Stanija Dobrojevic,
Sita Ahmic, Stanija Dobrojevic,

Sastavljen spisak tužbi protiv Stanije…

Anelina sestra, Sita Ahmić, odlučila je da potuno raskinkana poznatu starletu.

Učesnica “Elite”, Aneli Ahmić, poručila je Staniji Dobrojević, svojoj ljutoj suparnici da se mane njenog deteta i da pravi svoju decu, nakon saznanja da podržava Asmina Durdžića u nameri da majci pravnim putem oduzme dete.

U odbranu svoje sestre stala je i Sita Ahmić, koja je ostala šokirana Stanijinim medijskim istupima.

Evo šta je sve iznela Sita:

– Jednostavno mi je neshvatljivo da je izašla na TV pred milione gledalaca i tri sata pričala o maloletnoj deci, omalovažavala ih na sve načine, pričala o oduzimanju deteta, te da podržava Alibabu u tome, rekla da će prihvatiti dete, a već drugi dan nakon što je moja sestra izašla da reši situaciju u koju su je doveli, završila papirologiju, te meni dala privremeno starateljstvo, vratila se u Belu kuću, ispričala šta je snašlo i šta njih dvoje pokušavaju, Stanija je verovatno dobila ogromnu količinu hejta i okrenula ploču, da ona to nije rekla baš kao da smo mi svi tupi i gluvi.

– Što se tiče nje, svaka rečenica je laž iznela je užasne optužbe da moja deca imaju četiri očeva, to je prva stavka gde je dobijam na sudu sa samim prilaganjem rodnih listova moje dece…

– Dalje, rekla je da Nora prosi kao ciganče, i za to ćemo da vidimo kako će proći, da naš brat se srami nas i odrekao nas se, još jedna laž!

– Ne znam, mogu u nedogled, razna dela nam je prikačila ubistva, ranjavanja, Bože sačuvaj! Kako Gugl to nigde nema zabeleženo, kako nemamo niti dana zatvora?!

– Žena nije pri sebi, natovarila je baš velike probleme. Takođe, i laž da je Aneli izašla zbog auta, i to ću da dokažem ako se uzme u obzir na sudu. Mogu samo da kažem glupa, tupa i lažna, kao celi njen život, pokušava 15 godina i više naciji isprati mozak da je poštena…

– O njemu i njoj priča Gugl, o meni ništa ne priča loše, sve u superlativu. Toliko o njoj i ovim putem se pozdravljam s dotičnom, idući put ćemo se zajedno naći u nekom tekstu, što se mene tiče, samo u tužbama – izjavila je Sita.