Home Zanimljivosti ALEKSANDRA NIKOLIĆ ZAVRŠILA KOD DOKTORA: Filipa Cara nema ni na mapi…

ALEKSANDRA NIKOLIĆ ZAVRŠILA KOD DOKTORA: Filipa Cara nema ni na mapi…

1715
0
Aleksandra Nikolic,
Aleksandra Nikolic,

Filipa Cara nema ni na mapi…

Trudnica ide kroz život sama i nezavisna.

Aleksandra Nikolić odnela je pobedu u šestoj sezoni rijaliti programa “Zadruga”. Rešila je da pametno iskoristi honorar koji je zaradila, pa je odlučila da pokrene sopstveni biznis.

Sada uživa u sedmom mesecu trudnoće, pa nema vremena da se posveti ovoj ideji. Međutim, nakon porođaja Aleksandra otvara frizerski salon i ostaje gazdarica. Već je upisala kurs i obučava se za nadogradnju kose.

– Ljudi će uvek komentarisati, iznenadila bih se da ne čujem ništa loše o sebi. Pomislila bih da sa mnom nešto nije u redu. Vredna sam, želim da radim i otvorim salon, a sve što zacrtam na kraju i ostvarim. Odavno nisam deo rijalitija, trudim se da budem van svih priča, ali nekako me to ne zaobilazi. Konstantno me pominju, ali me ništa ne dotiče. Za dva meseca ću postati mama, mlada sam i ostvarena žena, ništa više mi od života nije potrebno. Renoviram stan, kupila sam auto, ništa mi ne fali – otkrila je ona za Informer.

Sada je ova mlada buduća mama posetila doktora, i to je podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Nažalost, Aleksandra nije bila u prisustvu svog bivšeg, Filipa Cara. Ili ga bar nije snimila, kao što je sebe.

– Došla da vidim princezu – pisalo je u opisu slike.

Instagram,
Instagram,

Podsetimo, Nikolićeva je pričala o odnosu sa Carem nedavno:

– Ne bih nikada rekla zašto smo Filip i ja raskinuli. Šta god da se dogodilo između nas, bićemo u dobrim odnosima zbog deteta. Njemu niko ne može da bude preči od mene, niti meni od njega. Nismo se pomirili, ali smo u kontaktu – kaže Aleks.

Pobednica rijalitija “Zadruga 6” ističe da će Filipu dozvoliti da izgradi odnos sa detetom:

– Za nekoliko dana idem kod lekara, pa ću mu poslati ultrazvuk, jer ne želim da ga isključim iz bilo čega. Nisam sebična majka, pa da mislim da je dete samo moje. Neću braniti detetu kontakt sa ocem. Sve i da ostanemo razdvojeni, on će moći da bude tu – zaključila je Aleksandra.