Home Zanimljivosti ANELI AHMIĆ SLAGALA ZBOG ČEGA JE NAPUSTILA ELITU: Stanija sve javno otkrila...

ANELI AHMIĆ SLAGALA ZBOG ČEGA JE NAPUSTILA ELITU: Stanija sve javno otkrila – Najavljena i tužba…

3674
0
Aneli Ahmic, Stanija Dobrojevic,
Aneli Ahmic, Stanija Dobrojevic,

Najavljena i tužba…

Starleta bez dlake na jeziku progovorila je o do sada nepoznatim informacijama.

Učesnica “Elite”, Aneli Ahmić pre par dana je napustila rijaliti na nekoliko sati.

Kada se vratila, svima je u Beloj kući rekla da njen bivši muž Asmin Durdžić i starleta Stanija Dobrojević žele da joj oduzmu dete putem “peticije”.

Međutim, Stanija se sada oglasila i rekla da ta priča nema veze sa istinom, zbog čega će Anelinu sestru Situ Ahmić tužiti.

– Tvrdili su da ja nekome branim da viđa dete, a danas tvrde da ja nekome oduzimam dete!? Dogovorite se gospodo sami sa sobom! Sita je prošle nedelje tokom uključenja u emisiju izjavila da ja branim Asminu da šalje novac i da viđa dete, za to joj ide tužba! A ove nedelje su prosuli priču da ja oduzimam nekome dete?! I za to im ide tužba! – rekla je Dobrojevićeva.

– Je l’ ovo pozivanje na moj javni linč i spinovanje priče koja je čista laž i izmišljotina?! Nikakav postupak za oduzimanje deteta nije pokrenut, a i da jeste, opet nema veze sa mnom. To može samo Asmin! I nije ta sa “nikoju školu” pozvana zbog oduzimanja deteta ili izmišljene peticije nego zato što je ukrala auto! Mada je i to sitnica za nju s obzirom na to da se bavila kriminalnim radnjama, prenosila kofer, pa ekipu ocinkarila i neke na drugi svet poslala! I onda od takve pravite žrtvu preko mojih leđa?! Teško, gospodo, teško! – rekla je ona

Podsetimo, Aneli se javno obratila Staniji iz “Elite” i poručila joj sledeće:

– Želim da joj kažem da se ostavi mog deteta… Ma kakav crni linč je ona doživela, da ne želi linč ne bi se ona obraćala javnosti, neka pravi svoju decu i neka ostavi moju ćerkicu, jer to što radi je suludo! Ko je iole normalan, reći će da je žena totalno poludela. Nema ona šta da traži peticiju da se moje dete oduzme – rekla je Aneli.