Home Zanimljivosti “DETE ŽIVI BEZ TOPLE VODE I GREJANJA”: Isplivale nove informacije iz Anelinog...

“DETE ŽIVI BEZ TOPLE VODE I GREJANJA”: Isplivale nove informacije iz Anelinog porodičnog doma – Asmin se ne šali…

459
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Asmin se ne šali…

Čeka se oglašavanje Ahmićeve o ovim tvrdnjama.

Aneli Ahmić je pre dva dana izvedena sa imanja u Šimanovcima.

Povratku u rijaliti se poverila Mioni Jovanović da je napustila “Elitu” da bi išla na suđenje jer navodno Asmin Duržić i Stanija Dobrojević žele da joj oduzmu dete.

Stanija se odmah ogradila od ovih optužbi:

– Tvrdili su da ja nekome branim da viđa dete, a danas tvrde da ja nekome oduzimam dete!? Dogovorite se gospodo sami sa sobom. Sita je prošle nedelje tokom uključenja u emisiju izjavila da ja branim Asminu da šalje novac i da viđa dete, za to joj ide tužba. A ove nedelje su prosuli priču da ja oduzimam nekome dete?! I za to im ide tužba – rekla je Dobrojevićeva.

Sada se povodom ove situacije oglasio i Asmin.

On je optužio da je njihova ćerka Nora u lošim uslovima i da nema grejanje i vodu u kući:

– Slažem se da dete treba da bude pored majke, ali majka je u Eliti, a dete živi bez grejanja i tople vode u kući. Nema gde da se okupa. Kad sam ih molio za normalan odnos, Sita i Grofica nisu htele. I šta sad, Stanija je kriva što je mene podržala? Je li Stanija kriva što su su baka i tetka mog deteta mene najstrašnije vređale i pljuvale, što sam ja pobegao iz te nenormalne familije? Da li je Stanija kriva što Janjuš nosa sliku tuđe dece, umesto svoje Krune? – napisao je Asmin na svom storiju.

Zatim je dodao ozbiljne uvrede i optužbe na Sitin račun:

– A ti Sito kobilo zašto ti je oduzeta ćerka na par godina? Zato što si bila ovisnik h**oina, sm*ćarko raspala. Vezali su te lancima, pa si skakala sa prozora na**omanko – napisao je Asmin na svom Instagram profilu.