Home Zanimljivosti EVO KO JE OTAC ANE ĆURČIĆ: “Ovo je moj tata” – Sve...

EVO KO JE OTAC ANE ĆURČIĆ: “Ovo je moj tata” – Sve mu je oprostila…

6385
0
Ana Curcic,
Ana Curcic,

Sve mu je oprostila…

Dosta se spekulisalo o njemu.

Bivša učesnica šeste sezone rijaliti programa “Zadruga” i odnedavno voditeljka, Ana Ćurčić, otvoreno je progovorila o svom životu, uključujući i teške trenutke koje je prošla sa bivšim partnerom i robijašem Zvezdanom Slavnićem.

Kako je Ana istakla, odlučila je da progovori o svojim iskustvima, iako je dugo vremena krila mnoge detalje od svoje porodice.

Međutim, tom prilikom je, prvi put, progovorila o detinjstvu, razvodu svojih roditelja i upoznavanju sa ocem, koji joj je bio totalni stranac:

– Tata je došao, mama mu je sve oprostila. Moj otac je u Libiju otišao, mama je imala jako dobar posao, mi smo ostale sa mamom, čekale tatu. Tata je sve vreme pričao da dolazi, bio je sa drugom ženom, sa ćerkom njene koleginice, igrom slučaja. Moj tata dolazi sa mojih 18 godina, zvonio je na vrata, ušao i poljubio mamu. Posle smo seli i mama je odlučila da mu sve oprosti… Posle se pitajte na koga sam – nasmejala se Ana, pa nastavila:

– Sećam se tada, otac mi je bio totalni stranac, nije mi bilo ugodno da sednem kod njega, da me zagrli. Kasnije su se razveli, ja sam ocu sada sve oprostila, da nije sestre i mene, on ne bi imao od čega da živi – priznala je Ćurčićeva u jednoj emisiji.

Nakon ove ispovesti, Ana je objavila i prvu fotografiju svog oca, te pokazala kako vreme provodi sada sa njim:

– Moj tata – napisala je Ana uz fotografiju.

Instagram,
Instagram,