Home Zanimljivosti JOVANA NEMA NAMERU DA STANE: Nakon tvrdnji da je bila sa MC...

JOVANA NEMA NAMERU DA STANE: Nakon tvrdnji da je bila sa MC Stojanom, Medenicom i Nikolom – Palo novo priznanje…

328
0
Jovana Cvijanovic,
Jovana Cvijanovic,

Palo novo priznanje…

Cvijanovićeva potencira na vezama sa poznatim i emotivno nedostupnim muškarcima.

Aktuelna učesnica “Elite” Jovana Cvijanović ne prestaje da šokira javnost svojim izjavama i tvrdnjama, pre svega o partnerima koje je imala napolju, a koji su izuzetno poznati domaćoj, ali i svetskoj javnosti.

Jovana je prvo iznela tvrdnje da je bila u vezi sa pevačem MC Stojanom, kojeg je javno optužila da joj je naneo ogromnu bol jer je iznenada prestao da joj se javlja, te je ona obolela od anoreksije.

Nakon te priče, Jovana je u rijalitiju ustala i ispričala da ju je muvao pevač Peđa Medenica, što je podiglo ogromnu prašinu u javnosti budući da je Medenica u srećnom braku. Takođe, kako je Cvijanovićeva ispričala, u odnosu sa pevačem je navodno bila dok mu je supruga bila u drugom stanju.

Ni tu nije kraj, pa je Jovana pre nekoliko dana odlučila da prizna da je bila u kombinaciji sa čuvenim košarkašem Nikolom Kalinićem.

Mnogi se pitaju ima li kraja ovom spisku, ali čini se da nema, bar ne još uvek. Najnovija tvrdnja Jovane Cvijanović je digla na noge čitavu Belu kuću, kao i gledaoce, budući da je izjavila da je bila intimna i sa fudbalerom Andrijom Živkovićem.

Zadrugari su kao i obično igrali Igru istine, a tom prilikom je Jovana ponovo progovorila:

– Pitanje za Jovanu: Sa koja još dva fudbalera si bila? – pitao je Lepi Mića, a ona je iz stopa izgovorila:

– Pa eto neka bude Andrija Živković. Ne bih sad više otkrivala – rekla je Jovana.