Home Zanimljivosti LIJE GORKE SUZE: Produkcija ponovo obavestila Janjuša da dođe do kapije… (VIDEO)

LIJE GORKE SUZE: Produkcija ponovo obavestila Janjuša da dođe do kapije… (VIDEO)

376
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Produkcija ponovo obavestila Janjuša da dođe do kapije…

Ovu vest ne može da svari.

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić su se pomirili, iako je košarkaš po povratku u “Elitu” tvrdio da nikada više neće imati ništa sa njom. Oni su legli zajedno u krevet i osamili se u rehabu, a njihovu odluku je veoma teško prihvatio Uroš Stanić.

Uroš je ušao u rehabilitaciju i zatekao ih u krevetu, a onda je počeo da razgovara sa Janjušem o njihovom pomirenju, te ponovo upao u svađu sa Aneli, iako su nedavno stavili tačku na svoje druženje i bilo kakvu komunikaciju.

– Kakva je situacija reci mi molim te, kako se osećaš? – započeo je razgovor Janjuš.

– Ja okej, ja poštujem tvoju odluku – promrmljao je Uroš.

– Ma šta ti ima da poštuješ odluku? – ubacila se Aneli.

Uroš je potom priznao da strahuje da će ga Janjuš odbaciti sada kada se pomirio sa Aneli, dok je Marko tvrdio da se to neće desiti. U jednom momentu je pokušao da pomiri Stanića i Ahmićevu, ali bezuspešno, međutim Uroš je na kraju završio u suzama.

– Ne znam, ajde Aneli spusti loptu, što si takva prema meni? Janjuše doneo sam ti lek, nisam hteo da vam prilazim uopšte, neću da vam smetam, na kapiji su mi rekli da te pozovem, eto zato sam i došao – rekao je Uroš kroz jecaje.

Nakon toga, Uroš je izašao iz rehabilitacije, a Janjuš je ostao da leži u krevetu, te je tek kasnije otišao do kapije po pozivu koji je dobio od produkcije.

Pogledajte prilog: