Home Zanimljivosti MARIJA KULIĆ SE HITNO OGLASILA POVODOM SMRTNOG SLUČAJA: Miljana ne zna šta...

MARIJA KULIĆ SE HITNO OGLASILA POVODOM SMRTNOG SLUČAJA: Miljana ne zna šta se dogodilo napolju…

5640
0
Marija Kulic,
Marija Kulic,

Miljana ne zna šta se dogodilo napolju…

Poznata Nišlijka velikog srca ne može da veruje šta se desilo.

Marija Kulić se oglasila na svom Instagram profilu povodom smrti Morgan Ribeiro (20) iz Velike Britanije, koja je imala operaciju želuca u Turskoj, a preminula u Beogradu nakon što joj je pozlilo u avionu tokom povratka kući.

Nju je smrt vidno potresla jer je njena ćerka Miljana Kulić prošla zdravstvenu agoniju nakon iste operacije te je nedeljama bila u bolnici a lekari su se borili za njen život

Marija Kulić je printskrinovala naslove ove vesti u kojem se apostrofira da ova devojka, navodno, nije jedini smrtni slučaj usled posledica operacije želuca u Turskoj.

Marija je toliko potresena ovom vešću jer ju je verovatno podsetila na agoniju koju je prošla kada su se Miljani borili za život pre dve godine.

Pošto je Miljana Kulić u “Eliti”, ona je izolovana od spoljnih informacija i nije svesna koliko je imala sreće što je preživela sve.

Pdosetimo, Morgan Ribeiro je početkom januara sa svojim dečkom putovala u Tursku kako bi podvrgla operaciji želuca, za koju je platila oko 3.000 evra. Razlog za ovu odluku bila je činjenica da je mlada devojka bila izložena zlostavljanju zbog svoje prekomerne težine, a izbegla je dugotrajno čekanje na sličnu proceduru u Britaniji, kako navodi Daily Mail.

Operacija je obavljena 5. januara u Turskoj, i tri dana kasnije rečeno joj je da je bezbedno da krene kući. Morgan i njen dečko Džejms Bruster (19) su se ukrcali na let za London, međutim, tokom leta joj je nažalost pozlilo. Zbog ovoga je avion hitno sleteo u Beograd, gde je, uprkos svim naporima lekara, Morgan nažalost preminula.

Medicinski stručnjaci su utvrdili da joj je tokom operacije u Turskoj došlo do presecanja tankog creva, što je rezultiralo infekcijom.