Home Zanimljivosti “ODAVNO SE VIDELO DA JE ZALJUBLJEN”: Oglasila se Anelina sestra – Želi...

“ODAVNO SE VIDELO DA JE ZALJUBLJEN”: Oglasila se Anelina sestra – Želi da ga okrene od porodice…

479
0
Marko Janjusevic Janjus, Sita Ahmic, Aneli Ahmic,
Marko Janjusevic Janjus, Sita Ahmic, Aneli Ahmic,

Želi da ga okrene od porodice…

Sita Ahmić tvrdi da je Janjuš ludo zaljubljen u njenu sestru i da ga druge žene ne zanimaju.

Nakon pomirenja Marka Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić oglasila se njena rođena sestra Sita Ahmić, pa udarila na Janjuševu bivšu ženu Enu, te istakla da bi želela da joj on bude novi zet.

Po svemu sudeći želi da se što pre otarasi starog zeta Asmina Durdžića sa kojim je danima u ratu, te zaboravlja da Janjuš ima ženu i dete kod kuće.

Naime, Sita na početku rijalitija nije bila preterano oduševljena Janjušem, ali sad je promenila ploču, te ga na sva usta hvali, tvrdeći da je on smrtno zaljubljen u njenu sestru.

– Drago mi je da su se pomirili, smatram da se vole i tako treba da bude. Moram da kažem da se odavno videlo da je on zaljubljen u nju i da je stao uz nju kad god je bilo potrebno. Vidim da je iskren i to mi je jako drago, samo nek se vole – rekla je Sita.

Sita za bivšeg zeta nema reči hvale, te ga na sva usta pljuje i naziva lažovom, dok s druge strane ni on nju ne štedi.

Podsetimo, Aneli Ahmić je pre nekoliko dana izvedena iz Elite, a kada se vratila na velelepno imanje u Šimanovcima, svima je ispričala kako Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević pokušavaju da joj oduzmu dete. Stanija se momentalno ogradila od ovih tvrdnji, pa otkrila da Aneli poziva na njen linč.

– Tvrdili su da ja nekome branim da viđa dete, a danas tvrde da ja nekome oduzimam dete!? Dogovorite se gospodo sami sa sobom! Sita je prošle nedelje tokom uključenja u emisiju izjavila da ja branim Asminu da šalje novac i da viđa dete, za to joj ide tužba! A ove nedelje su prosuli priču da ja oduzimam nekome dete?! I za to im ide tužba – rekla je Dobrojevićeva.