Home Zanimljivosti ZVEZDAN OBELODANIO ŠOKANTAN SNIMAK: Slavnić nikad jače udario na Anu Ćurčić…

ZVEZDAN OBELODANIO ŠOKANTAN SNIMAK: Slavnić nikad jače udario na Anu Ćurčić…

3097
0
Zvezdan Slavnic, Ana Curcic,
Zvezdan Slavnic, Ana Curcic,

Slavnić nikad jače udario na Anu Ćurčić…

Slavnić je odlučio da nastavi sa raskrinkavanjem bivše nevenčane supruge Ane!

Bivši zadrugar Zvezdan Slavnić odlučio je da ponovo napravi haos u životu njegove bivše partnerke Ane Ćurčić.

On se sada oglasio na svom Instagram profilu i poslao joj direktnu poruku.

Nakon što je najavio da će angažovati advokatski tim da uništi Anu zbog navodno laži koje je izgovorila o njemu, Zvezdan je objavio snimak Ćurčićeve iz emisije “Magazin In” u kojoj je gostovala samo nešto ranije, pre ulaska na imanje u Šimanovcima.

– Kaže Anči ulazim da ga uništim, a onda par meseci kasnije kada su je zadrugari svi provalili ljuti se i svađa sa svima… Kune se da mu ne želi loše… Brate, Anči vrlo spremna si ušla, al zaboravljaš da neko gore vidi sve – napisao je Zvezdan.

Instagram,
Instagram,

Zatim je nastavio dalje da piše:

– Nakon izlaska iz rijaliti programa, posvetio sam se isključivo svom životu. Nisam se oglašavao do danas, ali je došlo vreme da i ja progovorim. Dakle, sve priče i insinuacije dotične gospođe, a tiču se teme nasilja i još mnogo toga, koje je iznosila od 27.01.2023, pa sve do danas su jedna velika i notorna laž. Iskreno sam se nadao da će se i ona usmeriti ka sebi i svom životu, ali izgleda da ipak ne može bez mene. Ovim putem želim da kažem jasno i glasno dosta je bilo. Moji advokati će se pozabaviti time. Stop lažnim žrtvama nasilja – napisao je Zvezdan putem svog Instagram profila.

Da li će Ana Ćurčić reagovati na ove njegove navode ostaje nam da ispratimo…