Home Zanimljivosti ANA ĆURČIĆ MU ODMAH ODGOVORILA: Već nakon prvih radnih dana – Evo...

ANA ĆURČIĆ MU ODMAH ODGOVORILA: Već nakon prvih radnih dana – Evo kako se obratila direktoru produkcije…

419
0
Ana Curcic,
Ana Curcic,

Evo kako se obratila direktoru produkcije…

Prisnost u ovoj kući se visoko ceni, ali niko nije očekivao ovakvu reakciju drugoplasirane zadrugarke nakon samo nekoliko dana rada.

Fanovi rijalitija “Zadruga” šokirani su vešću da je drugoplasirana Ana Ćurčić počela da radi na Hajp televiziji, na koju je inače prešla i voditeljka Dušica Jakovljević, ali i Anina ljuta rana Anđela Đuričić.

Hajp jatu se takođe baš ovih dana priključio i Dejan Dragojević, koji je zamalo izbegao situaciju da bude kolega sa Dalilom Dragojević.

Direktor Hajp produkcije, gospodin Saša Mirković, oduševljen je svojim novim timom, a primetio je i veliku podršku svojih zaposlenih.

Bez obzira na raznolikost tema koje su obuhvatale njegove objave, zaposleni su se istakli redovnim lajkovanjem i komentarisanjem, što je izazvalo osećaj zajedništva i podrške unutar same kuće.

Gospodin Mirković je sada podelio fotografiju koja je zabeležena ispred Hrama, i priznao da mu je srce puno.

Novozaposlena Ana Ćurčić nije časila ni časa i direktoru je poslala pozitivnu poruku u vidu anđela i ruku sklopljenih u molitvu.

Hajp produkcija postaje sve prisutnija u javnosti i rapidno raste njena moć, a podrška zaposlenih dodatno naglašava angažovanost i povezanost unutar kompanije.

Očigledno je da direktorov entuzijazam na mrežama budi isti takav odgovor kod zaposlenih, čime se stvara posebna atmosfera uzajamne podrške i interakcije.

Očekuje se da će ova pozitivna praksa nastaviti i u budućnosti, jer je nesumnjivo da je snažan timski duh ključan za uspeh moderne kompanije.