Home Zanimljivosti “KRUNA ME PITALA ŠTA ĆU SA STARLETAMA”: Priznao da je prokockao 80...

“KRUNA ME PITALA ŠTA ĆU SA STARLETAMA”: Priznao da je prokockao 80 000 Evra – Nikad iskreniji…

474
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Nikad iskreniji…

Ćerka ga je uvek branila i nije dozvoljavala da ga bilo ko uvredi.

Marko Janjušević Janjuš obeležio je rijaliti program “Zadruga” svojim turbulentnim ljubavnim pričama.

Janjuš se pre ulaska u rijaliti bavio košarkom. Obišao je pola sveta igrajući košarku, a imao je prilike da igra u Španiji, Češkoj, Sloveniji, Kipru…

Ipak, danas je razočaran karijerom, veruje da je mogao da postigne mnogo više, a o tome je pričao u jednom intervjuu:

– Bio sam veoma talentovan. Nisam bio alk**oličar, ali su me često peckali kako sam sigurno izlazio, pio, izbegavao treninge, a tada nisam ni voleo al**hol. Prosto, nisam imao sreće! Trebalo je da potpišem ozbiljan ugovor na tri godine za jedan veliki klub iz Bugarske. Nažalost, uprava kluba za koji sam igrao s****** me je, tražila je mnogo novca da pređem. Tada sam se baš smorio! Razočarao sam se, potonuo… Posle su dolazili novi ugovori, koji nisu bili loši, ali od njih nije mogla da se planira neka budućnost – pričao je Janjuš, koji je uporedo sa košarkom i ženama, zavoleo i jedan porok, kocku:

– Sećam se, sedeo sam sa društvom, a pored kafića je bio sto za rulet. Dabogda se zapalili svi! Drugari su me pozvali da ih gledam, ali ja sam se ubacio u igru i dobio 800 evra. I tako mi se osladilo! Pričaju da sam mnogo para potrošio, ali ljudi bi trebalo da znaju da nikad nisam izgubio imovinu, stan, kuću… Gubio sam novac koji sam imao u tom trenutku, ali nikad više od 4.000 evra za veče. Nisam ja milioner ili milijarder, pa da mogu da gubim neke astronomske cifre. Kad sve saberem, mislim da sam na kocki ukupno izgubio 80.000 evra. Pritom, nisam samo gubio, već sam i dobijao – naglašava Janjušević, koji tvrdi da je sa kockom završio za sva vremena.

Svoju prvu bivšu suprugu, Enu Janjušević, je upoznao kada je imao 25 godina. Njih je upoznala zajednička prijateljica i tada su razmenili telefone. Posle tri godine, Ena je na svet donela ćerku Krunu, a krah njihovog braka se desio kada je prevario sa Majom Marinković u “Zadruzi 3”.

Bivši košarkaš otkrio je da njegova ćerka zna da je bio u vezi sa Majom Marinković, ali da ga i pored toga voli i ne dozvoljava nikome da priča loše o njemu.

– Poslednje dve nedelje “Zadruge” Kruna nije spavala, čekala je da izađem napolje. I kad god bi neko nešto loše rekao za mene, odmah bi mu odbrusila: “Nemojte da mi dirate tatu!” Ne mogu da živim bez nje, a ni ona bez mene. Prepametna je! Rekla mi je: “Šta ćeš, bre, sa starletama! Ja bih im otkinula ona napumpana usta!” – ispričao je Janjuš u jednom intervjuu 2021. godine za “Informer”.