Home Zanimljivosti PRVO OGLAŠAVANJE ZOLE NAKON MILJANINE DISKVALIFIKACIJE: Evo šta joj je Čolić poručio…

PRVO OGLAŠAVANJE ZOLE NAKON MILJANINE DISKVALIFIKACIJE: Evo šta joj je Čolić poručio…

1452
0
Lazar Colic,
Lazar Colic,

Evo šta joj je Čolić poručio…

Evo kako je izgledao prvi razgovor Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole nakon diskvalifikacije.

Kontroverzna učesnica “Elite” Miljana Kulić hitnom odlukom Velikog šefa diskvalifikovana je zbog njenog agresivnog i bezobraznog ponašanja.

Naime, Kulićeva je nasrnula na bivšeg dečka Nenada Macanovića Bebicu, zbog čega je doneta odluka da hitno bude izvedena sa imanja u Šimanovcima.

Poznato je da je Veliki šef najavio da će tokom sezone biti nulta tolerancija na na**lje, budući da se televizija Pink bori protiv svakog oblika maltretiranja.

Kulićeva je sada prekršila jedno od najstrožijih pravila života u rijalitiju, zbog čega je definitivno diskvalifikovana.

Ona je nakon diskvalifikacije uhvećena je dobro poznatoj lokaciji svih takmičara koji pobegnu, na pumpi.

Miljana je uhvaćena kako razgovora ni manje, ni više, nego sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, koji se nalazio u Beču. Kada joj je čuo glas, Zola nije mogao da sakrije da je šokiran, jer nije znao o čemu se radi.

– Halo, ej Zola, gde si? Je l’ možeš da uključiš kameru? – počela je Miljana.

– Šta se dešava? – upitao je Zola, pa uključio video poziv.

– Uključi kameru! Je l’ me čuješ? Je l’ me vidiš? Loš ti je internet! Odjekuje, ne čujem te! – priča Miljana kroz osmeh, kada je ugledala Zolu, pa nastavila:

– Na pumpi! Čoveče, na pumpi! Snimi da vidim ko je s tobom! – rekla je ona.

Podsetimo, Kulićeva je prišla Macanovićevom krevetu i, dok je on spavao, prišunjala se sa šoljom u ruci i zafrljačila ka njegovoj glavi. Učenici koji su bili pristuni u spavaćoj sobi su odmah pritrčali kako bi je razdvojili od njega, a zatim je hitno i izvedena iz Bele kuće.