Home Zanimljivosti SVE JE LAŽ: Tajni plan sa Aneli Ahmić ugledao svetlost dana –...

SVE JE LAŽ: Tajni plan sa Aneli Ahmić ugledao svetlost dana – Janjuševa kontroverzna prepiska…

3022
0
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,

Janjuševa kontroverzna prepiska…

Sve izlazi na videlo.

Marko Janjušević nedavno se vratio u “Elitu”, nakon što je krajem decembra projekat napustio zbog samoubistva brata Mihajla. Marka i njegovu porodicu zadesila je neverovatna porodična tragedija, a posle povratka među cimere on je prekinuo odnos sa Aneli Ahmić, doduše na kratko.

Njih dvoje su pre nekoliko dana ponovo jedno drugom izjavili bezulovnu ljubav, i od tada cveće cveta u njihovoj vezi. Ali, da li je sve stvarno tako kao što izgleda?

Nedoumicu među publikom uneo je Instagram stori jednog naloga koji se bavi “Elitom” i njegovim učesnicima. Naime, isplivala je sporna prepiska Janjuša i za sad anonimnog naloga.

U razgovoru Janjuš insinuira da odnos sa Aneli koji gledamo nije takav kakvim se čini, potvrđujući da se sa njom “igra rijalitija”, pošto je u spoljnom svetu video da Ahmićeva nije omiljena među publikom, zbog brojnih neistina koje je iznosila nedavno.

– Pokušavam da ti dam najrealniji savet, a da ne bude predugačko.bez žena tamo, svakoj budi dostupan ali do neke granice. Aneli nikako ne vole – napisao je nalog.

– Ne brinite vi za mene, odnos koji sam imao neću imati – odgovorio je Janjuš.

– Ako nastaviš sa Aneli, ukopaćeš se – napisao je nalog.

– Ali da će biti priče i razgovora, to je jasno. Nisam ja glup, nemojte se vi brinuti oko toga za mene – rekao je Marko.

Instagram,
Instagram,

Ova prepiska i njeno javno obelodanjivanje pokrenula je novu priču, a to je da Janjuš prema starleti nema nikakve emocije, već želi da se igra sa njenim osećanjima.

Posmatraćemo njihov odnos u budućnosti, i videti šta je istina.