Home Zanimljivosti ASMIN OTKRIO JANJUŠEV PAKLENI PLAN: “On bi da finansiram Krunu, Enu i...

ASMIN OTKRIO JANJUŠEV PAKLENI PLAN: “On bi da finansiram Krunu, Enu i njega…” (VIDEO)

15886
0
Asmin Durdzic,
Asmin Durdzic,

“On bi da finansiram Krunu, Enu i njega…”

Jednom kad je krenuo sa detaljima, više nije mogao da se zaustavi.

Biznismen i preduzetnik u prvom intervjuu od početka rijalitija u kom učesvuje njegova bivša partnerka Aneli Ahmić šokirao je mnogim činjenicama koje je izneo o privatnom životu sa starletom!

Asmin Durdžić je izneo sav prljav veš porodice Ahmić, pa otkrio da planiraju da on izdržava i Janjuševu bivšu suprugu, kao i ćerku.

– Verovatno očekuju da, sad kad izađu iz rijalitija, finansiram i Janjuša, Krunu, Enu… I Alena, sve zajedno… – rekao je Asmin za “Blic”, između ostalog.

Nije to bila jedina iznenađujuća tvrdnja koju je izneo. Osvrnuo se na Anelin i njegov odnos, a otkrio i da je njena rođena sestra Sita prvo bacila oko na Durdžića!

– I ta njena sestra Sita, bolje da ne pričam. Ona je meni pisala pre Aneli. Da ne pričam sve. Sita mi je pisala pre Aneli, pa mi je Aneli pisala. Ni Sita ni Aneli nisu znale da meni Sita piše. Je l’ shvataš sad zašto mene Sita toliko pljuje? Nikad nisam bio sa Sitom, nikad nisam hteo da budem sa njom, a ona je sa mnom htela da bude – rekao je Asmin za “Blic”.

Durdžić se dotakao mnogih tema koje drmaju Belu kuću, uključujući i tajanstvenog Alena i peripetije na koje je nailazio u odnosu sa starletom.

On je otkrio da je Alen kojeg je pomenula u rijalitiju “Elita”, iako je tvrdila da voli Marka Janjuševića Janjuša, njen bivši dečko koji je trenutno u zatvoru i ima troje dece.

– Alena jako dobro poznajem, on je jako dobar momak, najbolji drug od Anelinog rođaka, ali taj dečko uopšte nije taj Alen kog je Aneli pominjala u Zadruzi. Alen je nadimak za jednog drugog momka, kojem je gurala jezik u usta. Čovek je trenutno sad u zatvoru. Čovek ima troje dece, postoje slike gde mu gura jezik u usta. On ima drugo ime, koje ne želim sad da pominjem. Aneli je bila sa njim dok je bila sa mnom. Poslednji put kada je vadila silikone, pretprošle godine, tad je isto bila sa njim – rekao je Asmin.

Detalji koje je otkrio o svojo bivšoj partnerki izazvali su pravi šok:

– Kada smo prekinuli odnose svake ona je pisala poruke kako će skočiti sa mosta, sa krova, ima crne misli, zamišlja kako baca dete sa prozora, psihički nije normalna. Psihički nije normalna devojka. Nazvali su me da joj pomognemo, možda je imala demone od dr*ge i al*ohola. Durg je nazvao Karamujića, da joj očita molitve, na kraju je pobegao i rekao “Bože sačuvaj” – rekao je Durdžić.

Detaljnije pogledajte snimak KLIKOM NA OVAJ LINK!