Home Zanimljivosti “ČOVEK ME BLOKIRAO – A JA SAM GA VRATIO NA TV”: Osman...

“ČOVEK ME BLOKIRAO – A JA SAM GA VRATIO NA TV”: Osman Karić osuo rafalnu paljbu po Milanu Miloševiću…

151
0
Milan Milosevic, Osman Karic,
Milan Milosevic, Osman Karic,

Osman Karić osuo rafalnu paljbu po Milanu Miloševiću…

Rat se nastavlja.

Mediji su već pisali o potezima kontroverznog bivšeg voditelja “Pinka”, Osmana Karića, koji je osuo paljbu po bivšem kolegi, Milanu Miloševiću.

Naime, Karić konstantno komentariše događaje koji se tiču “Elite”, nebitno da li su u pitanju akteri iz Bele kuće ili njihovi najbliži u spoljnom svetu. Osman je aktivan na društvenim mrežama, te je optužio Milana da iznosi neistine.

– Bilo je jako emotivno, plakali su. Ljudi, oni se stvarno vole, nema ko da sumnja u njih – rekao je Milan na snimku koji je Osman podelio.

– Idi… Izmislio si, Milane… U sekundi – napisao je Karić.

Instagram,
Instagram,

Iako je duži vremenski period vodio “Radio Amneziju”, emisiju koja se emituje u okviru rijaliti šou programa “Elita”, Osman Karić je obelodanio da je dobio otkaz.

Osman više ne vodi gore pomenutu emisiju, a zamenili su ga zadrugari Milena Kačavenda i Marko Janjušević Janjuš, koji je pauzirao tokom perioda provedenog van imanja u Šimanovcima zbog smrti brata Mihajla Janjuševića.

Sada se desio preokret. Naime, Milan je blokirao svog nekadašnjeg kolegu, ne želeći da čita klevete na sopstveni rad, a Osman je i to okačio na društvene mreže. Kontroverzni voditelj na storiju takođe tvrdi da je on vratio Miloševića na televiziju “Pink”.

– Čovek me blokirao, a ja ga bukvalno vratio na “Pink”. Kada su se svi pravili ludi, ja sam stao uz njega, to mi je hvala – napisao je Karić.

Instagram,
Instagram,

Novinari su odmah kontaktirali Miloševića, međutim on se do ovog trenutka nije javio. Sigurni smo da jedna od najomiljenijih ličnosti ružičaste televizije neće ostati imuna na ove tvrdnje.