Home Zanimljivosti NOVI PREOKRET U NJIHOVOM ODNOSU: Anđelo priznao da je sa Anitom u...

NOVI PREOKRET U NJIHOVOM ODNOSU: Anđelo priznao da je sa Anitom u vezi samo zbog rijalitija… (VIDEO)

354
0
Andelo Rankovic,
Andelo Rankovic,

Anđelo priznao da je sa Anitom u vezi samo zbog rijalitija…

Niko nije očekivao da će tako brzo da se oda.

Voditelj Darko Tanasijević ušao je na imanje u Šimanovcima kako bi takmičarima rijalitija “Elita” najavio specijalan zadatak koji je zadao Veliki šef.

Oni će jedan po jedan da napuštaju Belu kuću i ispred kamere u dvorištu da se obrate jednoj osobi iz spoljnog sveta.

Na red je došao Anđelo Ranković čija je poruka jako zbunila sve na društvenim mrežama.

Naime, njegovo obraćanje najbližima mnogi su shvatili kao priznanje da je veza sa Anitom Stanojlović čist rijaliti, pa da zbog toga nemaju razloga da se brinu oko njegovog stanja i svađa koje ima na imanju u Šimanovcima.

– Hoću da kažem, da je sve kul, ne interesuju mu ovi indijanci. Nastavite da kidate. Što se tiče pretnji moram da zovem brata iz Kolumbije da me zaštite. Šalim se. Ljubim vas puni i volim vas puno. Pozdravi sve ljubi ih, ne sekrirajte se i ne brinite ništa. Ljubi brat – poručio je Anđelo u kameru.

Mnogi su Anđelove reči da ga “ne interesuju indijanci” shvatili kao priznanje da je celokupno njegovo ponašanje u rijalitiju “Elita” deo igre, pogotovo jer svoju devojku nije ni spomenuo, niti progovorio o svojim osećanjima, za koja kaže da gaji prema njoj.

Inače, u rijalitiju “Elita došlo je do žustrog sukoba između Anđela Rankovića i Danijela Dujkovića Munjeza.

Sukob je izbio kada je Matora optužila Anitu Stanojlović da joj nije pružila podršku nakon gubitka u porodici. Anđelo je odmah stao u odbranu svoje devojke, dok se Danijel umešao u njihovu raspravu, što je dodatno zaoštrilo situaciju.

Pogledajte prilog: