Home Zanimljivosti “ONA JE MOJA LJUBIMICA”: Njegova majka je želi za snajku – “Prihvatila...

“ONA JE MOJA LJUBIMICA”: Njegova majka je želi za snajku – “Prihvatila bih je…”

3717
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

“Prihvatila bih je…”

Miljana Kulić i Darjan Radomirović već nekoliko dana se nisu razdvajali u Eliti.

Učesnici “Elite” Miljana Kulić i Darjan Radomirović bili su iz dana u dan sve prisniji, a sada se povodom njihovog odnosa oglasila njegova majka.

Naime, Bahrija je istakla da podržava sve sinovljeve odluke:

– On ume i voli da se druži. Ako je to zbilja tako, ja na to ništa nemam posebno da kažem, jer se ja nikada nisam mešala u njegov izbor. Valjala mu devojka, ne valjala, bila dobra, ne bila, uvek sam pričala:”Ja nisam rodila debila nego momčinu”, a šta god da uradi, molim lepo – kaže Bahrija.

Na pitanje da li bi prihvatila Miljanu Kulić za potencijalnu snajku, odgovorila je:

– Sve što on odabere ja prihvatam uvek. Baš mi je slatko što se cmaču u obraz, ja znam, kada je držao jedan klub u Pančevu, po 200 devojaka dođe, poljubi ga i opet, kad krenu kući. To meni ništa nije novo, on je oduvek omiljen, mio – kaže ona.

Miljana Kulic, Dario Radumirović,
Miljana Kulic, Dario Radumirović,

O Miljani, kaže, misli sve najlepše, za razliku od Sneže Kušadasi, bivše snaje:

– Nećemo unapred da kvarimo ništa, polako. Miljana mi je ljubimica, simpatična je. Jako je vredna, pedantna, sposobna, inteligentna… Ako pokažu emocije, molim lepo. Nikada, pa ni sada, sinu se nisam mešala u emotivne izbore – kaže ona.

Sad, pošto je Miljana Kulić diskvalifikovana, postavlja se pitanje da li će se njih dvije ikada više videti nakon završetka rijalitija?!