Home Zanimljivosti “PRAVI ALEN JE U ZATVORU”: Asmin se ne šali – Aneli Ahmić...

“PRAVI ALEN JE U ZATVORU”: Asmin se ne šali – Aneli Ahmić kad ovo sazna neće joj biti dobro…

604
0
Asmin Durdzic,
Asmin Durdzic,

Aneli Ahmić kad ovo sazna neće joj biti dobro…

Asmin je u svojoj velikoj ispovesti otkrio ko je Alen i kakav je odnos imao sa Aneli.

Asmin Durdžić ispričao je u svojoj velikoj ispovesti kakav je odnos imao sa Anelu Ahmić.

Zatim je došao do teme koja se već danima vrti u rijalitiju.

To je Anelin odnos sa čuvenim Alenom kojeg je spomenula u rijalitiju.

On je otkrio da je Alen kojeg je pomenula u rijalitiju “Elita”, iako je tvrdila da voli Marka Janjuševića Janjuša, njen bivši dečko koji je trenutno u zatvoru i ima troje dece.

– Alena jako dobro poznajem, on je jako dobar momak, najbolji drug od Anelinog rođaka, ali taj dečko uopšte nije taj Alen kog je Aneli pominjala u Zadruzi. Alen je nadimak za jednog drugog momka, kojem je gurala jezik u usta. Čovek je trenutno sad u zatvoru. Čovek ima troje dece, postoje slike gde mu gura jezik u usta. On ima drugo ime, koje ne želim sad da pominjem. Aneli je bila sa njim dok je bila sa mnom. Poslednji put kada je vadila silikone, pretprošle godine, tad je isto bila sa njim – rekao je Asmin za “Blic”.

Zatim je dodao sledeće:

– Ko je u pitanju rekle su mi Aneline koleginice. Ta njena koleginica je vodila njen profil. Taj Alen je tip bila je sa njim sedam dana, pre nego što je došla sa mnom u Austriju. Imala je sa njim odnose. To je ta priča da nisam bio siguran da je dete moje. I da Nora nije moja, ja bih to dete voleo i pomogao bih mu, ali sam te stvari govorio dok sam bio besan i ljut. Nisam se odrekao deteta – rekao je on.