Home Zanimljivosti HITNO SE OGLASIO NIKOLA: Nakon Jovaninih tvrdnji da je varao ženu sa...

HITNO SE OGLASIO NIKOLA: Nakon Jovaninih tvrdnji da je varao ženu sa njom – Stavio tačku na priču o preljubi…

721
0
Jovana Cvijanovic,
Jovana Cvijanovic,

Stavio tačku na priču o preljubi…

Njegov pravni tim je odmah reagovao.

Već danima unazad se u Beloj kući priča o ljubavnim izborima Jovane Cvijanović. Nakon što je priznala da je bila u vezi sa MC Stojanom i Peđom Medenicom, izjavila je da je bila intimna i sa poznatim košarkašem, Nikolom Kalinićem. I Peđa i Nikola su bili zauzeti muškarci kada je ona navodno imala romansu sa njima.

Jovana je tokom emisije “Pitanja novinara” tvrdila da nije znala da ima ženu kada se upustila u odnos sa poznatim košarkašem. Izjavila je da je njihova romansa trajala oko dva meseca i da su se viđali u njegovom stanu.

Međutim, sada se oglasio pravni tim Nikole Kalinića i demantovali su ove Jovanine izjave. U saopštenju su naveli da se Nikola i Jovana uopšte ni ne poznaju i da je zadrugarka sve izmislila.

– U skladu sa navedenim, kao punomoćnik Nikole Kalinića, ovim putem demantujem nedavno objavljene informacije koje sugerišu da je Nikola Kalinić bio u vezi sa učesnicom rijalitija Jovanom Cvijanović. Ove tvrdnje su potpuno netačne, zbog čega želim jasno da istaknem da Nikola Kalinić nikada nije bio u emotivnoj ili bilo kakavoj drugoj vezi s pomenutom Jovanom Cvijanović, niti istu poznaje – piše u demantiju pravnog košarkaševog zastupnika.

Podsećamo, Jovana je tokom emisije “Pitanja novinara” tvrdila da je bila u vezi sa Nikolom:

– Kako ste se vas dvoje upoznali? – upitao je novinar.

– Preko društvenih mreža. Lajkovao mi je sliku, onda smo krenuli da se čujemo. Videli smo se bili kad je došao u Srbiju, taj je sve počelo sve. Taj odnos nije potrajao, jer mi se nisu neke stvari dopale – kazala je Jovana.

– Da li ti se nije dopalo to što je oženjen? – upitao je novinar.

– Između ostalog. Nisam želela da budem nekom druga. On meni ženu nije spomenuo, rekao je da ima dete samo. Ja sam istraživala dosta, na taj način sam saznala da je zauzet – istakla je Jovana.

– Dva meseca. Nisam želela da budem kombinacija. Sve se svodilo na naše kratko viđanje – kazao je novinar.

– Vaš odnos je bio k*es kombinacija? – upitao je novinar.

– U stanu, njegovom – odgovorila je Jovana.