Home Zanimljivosti ISKORISTILA IZLAZAK IZ ELITE I SAZNALA INFORMACIJU: Zbog ovoga danima ne dolazi...

ISKORISTILA IZLAZAK IZ ELITE I SAZNALA INFORMACIJU: Zbog ovoga danima ne dolazi sebi – Više ne može da sakrije…

7646
0
Lepi Mica,
Lepi Mica,

Više ne može da sakrije…

Ovo su svi detalji njenog izlaska.

Jovana Tomić Matora nedavno je napustila imanje u Šimanovcima, zbog sahrane ujaka.

Njena porodica nije želela da Matora sazna za smrtni slučaj pre sahrane, već je u poslednjem trenutku izvedena iz “Elite”.

Ona se vratila vidno potrešena i dva dana nije ustajala iz kreveta, ali nakon što je došla sebi počela je da ratuje sa cimerima, a prvi se na spisku našao Lepi Mića.

Matora je sa njim u utorak tokom noći žestoko zaratila, nakon čega je imala i okršaj sa Anitom Stanojlović i Anđelom Rankovićem, a Mića je kasnije u pabu “Prijatelji” otkrio razlog zbog kojeg je Matora u takvog stanju i zbog čega smatra da uopšte on nije na toj listi.

Naime, Mića smatra da je Matora nakon kratkog napuštanja Bele kuće zbog smtrnog slučaja u porodici došla do informacija koje su je poremetile i da se suočila sa pravom slikom koja je van rijalija, kao i mišljenjem naroda.

Tomićeva je skoro svakog dana na meti žestokih osuda jer odaje utisak kao da ne želi da dopusti da Stanojlovićeva buda srećna, iako je njena još uvek zakonita supruga više puta rekla da nema nikakva osećanja prema njoj.

Takođe, Mića smatra da je Matora došla do informacija o Matei Car, Sandri Rešić i njenom stanu, o čemu se mesecima već pisalo u medijima.

Iako Matorini cimeri svakog dana njoj skreću pažnju da bi zbog sebe trebala da pusti Anitu da bude srećna i na sebi ne navlači dodatni gnev naroda, ona ne želi da posluša njihove savete, a kako će se situacija dalje odvijati ostaje da pratimo u danima koji su pred nama.