Home Zanimljivosti JANJUŠ POSLAO PORUKU ASMINU: Dotakao se njegove ćerkice – Imao je samo...

JANJUŠ POSLAO PORUKU ASMINU: Dotakao se njegove ćerkice – Imao je samo jedan zahtev… (VIDEO)

949
0
Asmin Durdzic, Marko Janjusevic Janjus,
Asmin Durdzic, Marko Janjusevic Janjus,

Imao je samo jedan zahtev…

Bilo je vreme da na ovu temu progovori.

Aneli Ahmić progovorila je o problemima koji je muče, a radi se o njenoj ćerkici koju navodno želi da joj oduzme Asmin Durdžić

– Kako se ti osećaš? – upitao je Janjuš, koji se i sam osvrnuo na Asmina i njegovo očinstvo.

– Osećam se malo polupano, razočarano – rekla je Aneli.

– Zašto razočarano? – upitao je Janjuš.

– Osetila sam sinoć gušenje, pogodila me tema. Moje dete nije zaslužilo da se provlači po emisije, zamolila bih svog bivšeg supruga i njegovu odabranicu da se ostave mog deteta, da je moje dete obezbeđeno. Da mi ne nazivaju dete pogrednim imenima – rekla je Aneli.

– Ja sam od početka to htela, on ima svoju partnerku, ja svog partnera, krenuli smo svojim životima, ali to je i njegovo dete. Samo želim da je vidi, ne treba ni novac ni ništa. Nas dvoje smo prošlost, dete će već krenuti i u vrtić – rekla je Aneli.

– Ja imam pravo na ljubav, došla sam detetu da obezbedim bolju budućnost, pošto očigledno on nije hteo nama pomagati. Usput sam i njemu skratila muke, samo tražim od njega da viđa svoje dete, kako god to je dete, to nije igračka. Dete se rodilo u Austriji, ako će ga priznati, nek ga prizna. Volela bih da dete bude srećno – nadovezala se Ahmićeva.

– Ja ne smatram da treba da ga remetim, on je otac tog deteta. Ako ti i ja budemo u odnosu, mora da shvati. Ja bih najviše voleo da on bude normalna osoba – rekao je Janjuš.

– Svi znamo da je Janjuš odličan otac – rekla je Aneli.

– Ušla sam ovde da zaradim novac da bih detetu obezbedila bolje sutra – zaključila je Ahmićeva.

Pogledajte prilog: