Home Zanimljivosti DEJAN PONOVO REŽI NA DALILU: Dosta je bilo – Specijalno za bivšu...

DEJAN PONOVO REŽI NA DALILU: Dosta je bilo – Specijalno za bivšu ženu upućeno javno… (VIDEO)

389
0
Dejan Dragojevic, Dalila Dragojevic,
Dejan Dragojevic, Dalila Dragojevic,

Specijalno za bivšu ženu upućeno javno…

Dejan i Dalila razveli su se pre nepunih godinu dana.

Pobednik “Zadruge 5” Dejan Dragojević nedavno je dobio poslovni angažman na televiziji Hajp, a pre nego što započne sa svojim voditeljskim poslom, Dejan je gostovao kod kolege Stefana Usiljanina u emisiji “Pretres”.

Dragojević je pred kamerama govorio o celokupnom životu i odrastanju, ali i o teškim godinama kada je bio u izuzetno lošim odnosima sa svojom majkom Biljanom i bratom Davidom.

Ova tema se nekoliko puta potezala još dok je bio učesnik rijalitija, a kako je još u “Zadruzi” otkriveno, Dejan nije govorio sa delom svoje porodice zbog tadašnje supruge Dalile Dragojević.

Kada ga je Dalila prevarila na njegove, ali i oči milione gledalaca rijalitija, sa Filipom Carem, Dejan je doživeo svojevrsni slom, a majka i brat su bili prvi koji su mu se našli u najtežim trenucima.

Biljana, David i Dejanov otac Goran ušli su tada pred novogodišnje praznike u “Zadrugu” i pomirili se sa sinom koji je tada proživljavao pravi pakao.

Od tada, njihov odnos ide uzlaznom putanjom, a Dejan se po završetku “Zadruge” vratio u porodičnu kuću u Veterniku.

On se zakonski razveo od Dalile u februaru 2023. godine, ali je Dalila odlučila da zadrži njegovo prezime, što Dejan nikada nije krio da mu smeta.

Upravo na ovu temu je i sada progovorio otkrivši da se nada da će se njegova bivša supruga ponovo udati kako bi promenila njegovo prezime.

– Da hoće da je oženi, da skine prezime – prokomentarisao je Dejan novu Dalilinu vezu.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod: