Home Zanimljivosti DOŽIVELA TRAGEDIJU: Aneli Ahmić saznala koliko joj je Stanija napljuvala porodicu… (VIDEO)

DOŽIVELA TRAGEDIJU: Aneli Ahmić saznala koliko joj je Stanija napljuvala porodicu… (VIDEO)

340
0
Aneli Ahmic, Stanija Dobrojevic,
Aneli Ahmic, Stanija Dobrojevic,

Aneli Ahmić saznala koliko joj je Stanija napljuvala porodicu…

Ovo niko nije znao!

U “Eliti” je održana još jedna emisija “Gledanje snimaka”.

Veliku prašinu podigao je snimak koji je Aneli Ahmić imala priliku da vidi, zajedno sa svim ostalim ukućanima.

Njima je pušten snimak iz emisije “Pitam za druga” kada je gošća bila Stanija Dobrojević koja je vrlo direktno govorila o Asminu Durdžiću, ali i o Anelinoj sestri Siti koja uopšte i nije učesnica rijalitija, kao i o njenoj ćerki Nori.

Ipak, najveći šok usledio je kada je Stanija udarila na Sitinu decu i bivše muževe, optuživši je da ima četvoro dece sa četiri različita muškarca, ne znajući tragičnu sudbinu koju je Anelina sestra nažalost doživela.

Aneli nije krila da su je ove reči Dobrojevićeve pogodile, a onda je odlučila da ispriča da je njena sestra prvog muža tragično izgubila:

– Šta da kažem… Prvi muž moje sestre je poginuo, u saobraćajnoj nesreći kada je beba imala 15 dana… Poginuo je u autu. Malo iza toga je ona upoznala momka, s kojim je ostala trudna, ima curicu od 10 godina, s njim otpočetka nije mogla da pronađe zajednički jezik. Bili su zajedno, i njen treći suprug je ovaj s kojim ima dvoje dece. Tako da su to notorne laži što one pričaju… – priznala je Aneli i razorila srca svih učesnika za crnim stolom.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod: