Home Zanimljivosti LICEMERNO: Do juče govorio kako neće vezu sa njom – Anita je...

LICEMERNO: Do juče govorio kako neće vezu sa njom – Anita je žrtva obmane… (VIDEO)

225
0
Andelo Rankovic, Milan Milosevic,
Andelo Rankovic, Milan Milosevic,

Anita je žrtva obmane…

Da li je ispao fer?

Učesnik rijalitija “Elita”, Anđelo Ranković, nedavno je jasno stavio do znanja svoje namere prema Aniti Stanojlović. Iako je ranije isticao da ga zanimaju samo kombinacije, sada je pred svima izneo želju za vezom sa Anitom, ali van rijalitija.

U toku emisije “Gledanje snimaka”, na jednom od snimaka koji je pušten prikazan je razgovor Milene Kačavende i Jovane Tomić Matore o Anđelu Rankoviću.

Tu se on upalio, ali je i stigao da odbrani stav svoje devojke kada je Matora skočila zbog njenog prezimena. Postavlja se pitanje da li je ovo licemerno, obzirom da je “otkačio” i rekao da sa njom ne može da bude dok je u rijalitiju.

– Što se tiče prezimena to mi je najupečatljivije. Govoriću o tome, ja sam rekao da ću uvek doti odgovor na prizivke. Ti si rekla da sam ja rekao da nju zovu Tomić, ja branim ono što ja zastupam i šta mislim. Ja sam rekao tebi da neću ćutati- rekao je Anđelo.

– A što si onda drugačije pričao. To uvek radiš. Ispada da ja uvek nekome želim loše. Oni meni govore jedno a rade drugo – rekla je Matora.

– Ti si na klipu pričala o meni, meni je ovo presmešno. Meni prezime Tomić ne smeta opet kažem – dodao je Anđelo.

– Mene je Anita optužila da ja pravim priču sa Matorom, a sada se sve to videlo.Meni smeta kada mi neko govori šta sam ja i izmišlja – rekla je Lejdi.

– Ono lično što sam ja komentarisala je moj lićčni stav i moje mišljenje. Legitimno je da svako kaže neko svoje mišljenje – rekla je Kačavenda.

– Ja sam ušao u vezu kada je ona već bila slobodna – dodao je Anđelo.

– Rekla sam Matoroj da me ne zovu Tomić, meni to smeta. Mene boli ku*ac – dodala je Anita, koja je čini se postala žrtva kako bi preko nje došli do kadra.

Prilog pogledajte ispod: