Home Zanimljivosti MAJA PRED IZBACIVANJE IZ KUĆE: Trenutak koji je sve skamenio – “Ludi...

MAJA PRED IZBACIVANJE IZ KUĆE: Trenutak koji je sve skamenio – “Ludi i čupa kosu od besa…”

6208
0
Maja Marinkovic,
Maja Marinkovic,

“Ludi i čupa kosu od besa…”

Maja Marinković ispričala je cimerima scenu koju je doživela kao tinejdžerka.

Učesnica Elite Maja Marinković kaže da je otac Taki Marinković pretio da će da je izbaci iz kuće, a sve zbog toga što je rekla da bi radije živela sa dečkom, nego što bi njega slušala.

Ona se prisetila situacije koja se desila pre nekoliko godina, kad je još bila tinejdžerka.

– Moj otac je maksimalno tolerantan i nikad nisam imala potrebu da od njega krijem bilo šta. O svemu smo otvoreno pričali, nije bilo potrebe da se svađamo. Sećam se da je jednom da je hteo da me izbaci iz kuće! To je bila nenormalna svađa! Njemu se samo nije svideo dečko s kojim sam tada bila. Nije on bio problematičan, ali je on čuo nešto o njemu što nije bila istina i tako je poludeo – pričala je starleta cimerim u dvorištu, a oni su s skamenili i sve su je pažljivo slušali.

– Sećam se da sam se samo okrenula u jednom trenutku i rekla: “Izbaci me slobodno! Ne slušam te! Pre ću da živim sa dečkom nego sa ocem koji mi sve brani”. Zamislite Taki koji je uvek super raspoložen kako počinje da ludi i da čupa kosu s glave od besa! Hteo je lagano da me izbaci na ulicu! – rekla je Maja.

Inače, Taki Marinković je nedavno pričao i o tome da li bi voleo da se njegova naslednica pomiri sa Markom Janjuševićem Janjušem.

– Posle svega što mu se dogodilo, Maja mu je malo skrenula misli sa ovog nemilog događaja… Ne, on nije ispao čovek prema Maji, znate šta se desilo u vezi Majine trudnoće, ali je to samo prijateljstvo i ništa više osim toga. Maja je dokazala da je veliki čovek u njegovim teškim trenucima, ali ja ne bih voleo da imam Janjuša za zeta, posle svih teških reči… – kazao je on tokom gostovanja u jednoj emisiji.

Zatim se dotakao i mogućnosti da se između njih dvoje ipak nešto dogodi:

– Ima Maja svoj stan, neka ga vodi u svoj stan (smeh) – rekao je on.