Home Zanimljivosti MAJA U PROGRAMU UŽIVO PONIZILA ANELI AHMIĆ: Razotkrila Janjuševu taktiku – Sve...

MAJA U PROGRAMU UŽIVO PONIZILA ANELI AHMIĆ: Razotkrila Janjuševu taktiku – Sve je lažirao…

12466
0
Marko Janjusevic Janjus, Maja Marinkovic,
Marko Janjusevic Janjus, Maja Marinkovic,

Sve je lažirao…

Maja Marinković je bez dlake na jeziku progovorila o odnosu između Aneli i Janjuša, pa otkrila da se on tako i prema njoj ponašao.

U novoj emisiji “Gledanje snimaka” došlo je do žestoko svađe Maje Marinković i Marko Janjuševića Janjuša, zbog njenog ogovaranja Aneli Ahmić.

Nakon što je emitovan klip na kom Maja pljuje Janjuševu sadašnju devojku nastao je haos za crnim stolom.

Evo šta se sve desilo:

– Ja sam se u Janjuša zaljubila, mi se volimo, njih dve su otkačene bivše. Maja bi odma spavala sa njim da je on hteo, uvlačila mu se u krevet, čim se vratio – poručila je Aneli.

– Je l’ bi se vaš dve j*bale sa mnom, pa nas komentarišete? Ti si mene mazila onu noć, htela si da se j*beš sa mnom, našli ste na nju nešto da udarate. Vas dve nemate nikakav kredibilitet, one su kao slobodne i mogu da se j*bu po celoj kući. Ti nema napolju sa kim se nisi j*bala, sa svim oženjenim muškarcima. Po kojim ti pravima pričao o Aneli, bila si sa svakim oženjenim, svi redom košarkaši oženjeni su spavali sa tobom – pobesneo je Janjuš.

– Ova tvoja ku*va ima kući dete, a tu radi svašta po rijalitiju. Ja se nisam ni jednom j*bala ove sezone. Ona kao glumi žrtvu, hoće da joj uzmu dete, a j*bava se po rijalitiju, ti si kao prepodobna mati neka. Ja nisam kao ti da povraćam po žurci, a imam dete kod kuće. Janjuš je ovako skakao i za mene kad smo bili zajedno, to nije ništa novo, on bi uvek odbranio neodbranjivo – odbrusila je Maja.

– Sve ću ja vas moralistkinje da razbucam ovde, ti ćeš nekome da govoriš kakva je majka, kad rodiš svoje dete pa onda pričaj – nastavio je Janjuš.