Home Zanimljivosti NAJVEĆA PREVARA U ELITI: Pakuju joj diskvalifikaciju zbog Anđela – Sve je...

NAJVEĆA PREVARA U ELITI: Pakuju joj diskvalifikaciju zbog Anđela – Sve je dogovoreno… (VIDEO)

938
0
Anita Stanojlovic,
Anita Stanojlovic,

Sve je dogovoreno…

Jezive informacije isplivale iz naizgled običnog razgovora!

Marko Đedović je od početka godine počeo ozbiljno da sumnja u namere Jovane Cvijanović, te joj je pre nešto više od nedelju dana očitao bukvicu.

On je zapravo zaključio da je pokušala u dogovoru sa Anitom Stanojlović da napije Jovanu Tomić Matoru.

Cvijanovićeva se našla u žiži medijskog interesovanja nakon što je iznela strašne optužbe na račun pojedinih poznatih ličnosti, navodeći da je sa njima bila u vezi.

Mnoge njene priče su napolju opovrgnute i nisu dokazane.

– To je samo jedna u nizu tvojih laži koje su demantovane napolju – rekao je Milan Milošević u emisiji pred Anitom koja je menjala boje zbog ekcesa.

– Anđelo ulazi u kuću (pre nego što je ušao u vezu sa Anitom), govori mi Lepi Mića: “ti ako se budeš mešala, završićeš kao Nikola Predsednik”. Ja mu kažem “dobro, šta ako mi se rodi emocija”? Kaže: “završićeš kući sa tim emocijama” – branila se Jovana, dok je Lepi Mića psovao.

– “Ako je tako, onda je i pretpostavka da su Matora i Đedović znali za Mateju Car i da su osmislili da ovaj haos razvoda – planirali su ga u Eliti. Da je Anita tipovana i da je Đedović zbog toga i ušao u Elitu. Sve smišljeno spolja i ubačeno u Elitu s ciljem da Matora pobedi”, “Bilo je na početku rijalitija, Matora se izlanula za ovu Mateju, pa je kum stresao, naravno da je to dogovorena priča. I svadbu i sve, Pink je prenosio uživo sve za šta je platio letos, u tom trenutku je bio haos na sve strane sa druge zadrugare, ali vidi priču, nikome nezanimljive Matora i Anita pogurane u prvi plan preko veze”, “Kakogod, ja sam samo prve tri Zadruge smatrala ok, lak i pobednik Iva je pod znakom pitanja, sve ostale su nameštene, svi su igrali igre pa se zaigrali. Dejan i Dalila su se zaigrali pa rastali, Dejanu obećana pobeda, ma svima, tako i ovde. Anita je ta koju forsiraju, ali pre svega, narod je taj koji glasa, s obzirom da Mensur uskoro odlazi, najveću armiju ima trenutno, prati ga Anita, pa će se videti po Elitovizijama ko je pobednik. Normalno, produkcija sve radi, ali koliko sada nekoga forsiraju, medalja ima dve strane” – nizali su se komentari.

Detaljnije pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!