Home Zanimljivosti “SVE IZREČENO DEMANTUJEM”: Aneli Izašla pred produkciju sa posebnim zahtevom – Želi...

“SVE IZREČENO DEMANTUJEM”: Aneli Izašla pred produkciju sa posebnim zahtevom – Želi suočavanje… (VIDEO)

540
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Želi suočavanje…

Nakon svih neistina koje je čula na račun sebe i svog deteta, odlučila se da zatraži nešto neočekivano.

Priča o učesnici “Elite” Aneli Ahmić i njenoj borbi za starateljstvo nad detetom započeta je tokom emisije “Pitanja gledalaca”. Najaktuelnije teme u Beloj kući su obrađene sa prisutnim učesnicima, a Aneli je dobila pitanje koje se upravo odnosilo na njenu ćerku Noru.

Aneli je u jednoj od narednih izjava rekla da Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić navodno žele da joj oduzmu dete i da je zato bila na suđenju. Ubrzo se oglasio i Asmin koji tu tvrdnju demantuje, izjavom da Stanija nema nikakve veze sa njegovom borbom za starateljstvo.

Priča se uprkos tome nastavlja, a da bi zaštitila dete Aneli se odlučila da od produkcije zatraži uslugu koja bi razrešila situaciju.

– Neka ide oči u oči sa mnom u emisiju – rekla je Aneli.

Kao rešenje trenutne situacije Aneli vidi dolazak Asmina Durdžića u emisiju i njihov razgovor. Takođe ističe važnost iskrenog razgovora između nje i njega.

– Ja stalno to demantujem, jer priča žena da mi nemamo ništa, da nema niko da hrani tu decu – dodala je.

Navodi takođe da je dete tražilo da se vozi tramvajem, na osnovu čega je isplivala laž da kao majka nema dovoljno novca i da dete mora tako. Kako Aneli navodi dete voli da se vozi tramvajem, i zato to traži.

Više o ovome možete videti na videu KLIKOM NA OVAJ LINK!