Home Zanimljivosti ANELI ISPLANIRALA BEG SA JANJUŠEM: Saznalo se za tajni plan – Čeka...

ANELI ISPLANIRALA BEG SA JANJUŠEM: Saznalo se za tajni plan – Čeka ih dete na putu…

2488
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Čeka ih dete na putu…

Aneli je podelila sa svima koliko uživa sa Janjušem, pa dodala da bi volela da imaju i dete.

Učesnica “Elite” Aneli Ahmić osamila se u dvorištu Bele kuće sa nekoliko cimera, pa je ispričala šta bi najradije uradila posle rijalitija, u slučaju da sa Markom Janjuševićem Janjušem ostane u dobrim odnosima.

– Kad bismo pričali o tome šta bi bilo kad bi bilo… Zamišljam Janjuša i mene da smo u srećnoj vezi, sve cveta oko nas… Dobijemo na primer dete i odemo da živimo preko – rekla je Aneli.

– To mogu da zamislim u glavi. Kako bežimo daleko od ovog cirkusa, negde gde niko ne može da nas smatra i dira. Mislim da je on sada van sebe. I dalje pati za bratom i pitanje je kad će da se sabere. Sve je to normalno, ništa mu ne zameram – pričala je Ahmićka, pa je dodala:

– On bi se preporodio pored mene! Napolju ne bismo bili pod pritiskom i sve bi se kockice složile. Ovo je naravno samo moja fikcija. Ne znači da će se to i desiti. Naravno, volela bih da se desi jer nisam spremna da u potpunosti prekinem kontakt i odnos sa Markom. Ipak smo mi imali to što smo imali – rekla je ona.

Inače, Marko Janjušević Janjuš pričao je sa Aneli Ahmić o pomenu njegovog pokojnog brata Mihajla Janjuševića, budući da se uskoro navršava 40 dana od njegove smrti.

– Videću, četvrtak da krenem negde oko podneva, nema šanse da krenem u petak ujutru. Ja ću to reći, ma kakvi. Šanse nema… Taman tu noć u četvrtak veče da stignem, ako stignem tamo negde, da krenemo sutradan u podne – istakao je bivši košarkaš.

Šta će se dalje dešaviti između ova dva učesnika ostaje nam da ispratimo…