Home Zanimljivosti OPTUŽENI DA ŠIRE ZARAZNU BOLEST U ELITI: Nastala opšta pometnja među učesnicima…...

OPTUŽENI DA ŠIRE ZARAZNU BOLEST U ELITI: Nastala opšta pometnja među učesnicima… (VIDEO)

414
0
Andelo Rankovic, Anita Stanojlovic, Ivana Sopic,
Andelo Rankovic, Anita Stanojlovic, Ivana Sopic,

Nastala opšta pometnja među učesnicima…

Poznato je da takmičari ne vode dovoljno računa o ličnoj, ali ni higijeni unutar Bele kuće.
U toku je bila emisija Gledanje snimaka, a voditelj jebila  Ivana Šopić.

Učesnici su imali priliku da pogledaju klipove koje do sada nisu videli i da saznaju za sve tračeve, ogovaranja, spletke koje su drugi učesnici pričali o njima.

– Ja ću odma da kažem da je Malivuk optužila mene i Terzu da širimo šugu ovde po rijalitiju, zamoliću ih da ne iznose neke stvari – rekla je Milica.

– Ti si sama pitala Đedovića da li je ovo šuga, ne možeš onda da govoriš da Malivuk to širi – rekla je Ivana.

– Je*em li ti majku tu narkomansku, ja ne pitam tebe da li si narkomanka i šta koristiš od supstanci – rekao je Terza Malivuk.

– Terza i ja smo se posvađali zbog pesme i ja sam samo prišla Anđelu, oni tad nisu bili u odnosu tako da ne mogu da me provociraju na osnovu toga. Ja sam samo koristila bilo koga da napravim ljubomornim terzu jer mi je stiglo pitanje o Anđelu, ja ovde da se dokazujem nekome da li mi se sviđa nikad neću, ja imam svog dečka i sa njim sam u super odnosu, niko nas neće poremetiti – rekla je Milica.

– Ja mislim da si ti devojko zaljubljena u mene, pa zbog toga skačeš jer znaš da nikada nećeš moći da me imaš – rekao je Anđelo.

– Ja ću vas ovde da provociraš, ja ne podnosim nikoga jer je ona mene udarila u bradu više puta, skroz je perfidna i lažljiva. Cela njihova veza je fejk, totalno su mi odvratni i i nebitni i ne mogu sa njima da se bakćem ovde – rekla je Milica.

Detaljnije pogledajte u nastavku: