Home Zanimljivosti POKRADEN MARKO JANJUŠEVIĆ JANJUŠ: Objavljen necenzurisani snimak… (VIDEO)

POKRADEN MARKO JANJUŠEVIĆ JANJUŠ: Objavljen necenzurisani snimak… (VIDEO)

2890
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Objavljen necenzurisani snimak…

Od ovoga nema dalje!

Marko Janjušević Janjuš je 25. decembra doživeo veliku tragediju, izgubio je brata Mihajla, koji je sebi oduzeo život u 27. godini. Unatoč teškom gubitku, Janjuš je uspeo da pronađe snagu da se vrati u rijaliti “Elita”, gde ga je čekalo posebno iznenađenje.

Naime, produkcija rijalitija odlučila je da bivšem košarkašu pokloni psa rase džek rasel, kojeg je već dugo želeo.

Ovaj gest izazvao je veliko oduševljenje kod Janjuša, ali je mala keruša još uvek bila nevešta u obavljanju svojih potreba, što je dovelo do neočekivanih situacija.

Međutim, to nije sve, Janjušev mali pas veoma je nestašan, pa je sada kamera zabeležila kako mu krade hranu iz “šteka” dok Janjuš nije bio u prostoriji sa njim, pa mu je ovaj detalj promakao.

Vesna se popela na dve noge, pa je sa stočića uzela pecivo i sama se pobrinula da napuni svoj stomak. Ovaj trenutak možete pogledati u video snimku u nastavku ovog teksta.

Inače, Marko Janjušević Janjuš pričao je sa Aneli Ahmić o pomenu njegovog pokojnog brata Mihajla Janjuševića, budući da se uskoro navršava 40 dana od njegove smrti.

– Videću, četvrtak da krenem negde oko podneva, nema šanse da krenem u petak ujutru. Ja ću to reći, ma kakvi. Šanse nema… Taman tu noć u četvrtak veče da stignem, ako stignem tamo negde, da krenemo sutradan u podne – istakao je bivši košarkaš.

Prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!