Home Zanimljivosti POTVRDIO PA DEMANTOVAO: Oglašavanje socijalnog radnika povodom ćerke Asmina i Aneli zabrinulo...

POTVRDIO PA DEMANTOVAO: Oglašavanje socijalnog radnika povodom ćerke Asmina i Aneli zabrinulo sve…

4883
0
Aneli Ahmic, Asmin Durdzic,
Aneli Ahmic, Asmin Durdzic,

Oglašavanje socijalnog radnika povodom ćerke Asmina i Aneli zabrinulo sve…

Nakon pisanja da će Durdžić, navodno, da joj oduzme Noru, oglasio se i on.

Već danima je glavna tema u Eliti spekulacije da je Asmin Durdžić tražio starateljstvo nad ćerkom Norom koju ima sa Aneli Ahmić.

On je, kako Pink.rs tvrdi prvo potvrdio Darku Tanasijeviću ove navode, a zatim ih javno demantovao.

Tokom emisije “Pitanaj novinara”, Darko je javno pustio glasovnu poruku Asmina sa ovim tvrdnjama.

Sada je čitavu situaciju prokomenatrisao Marko Đedović, master socijale rada i školovani socijalni radnik, koji je podelio svoje stručno mišljenje.

– Marko, šta ti kažeš na sve ovo o čemu se govori tokom čitave noći? – upitao je Darko.

– Ovde je sve jasno kao dan. Ovo je Asminova osveta. Njega je očigledno, pre svega, neko jako loše posvetovao. On je guglao kako zakoni funkcionišu, tu je sigurno video da je za oduzuimanje starateljstva osnovna stvar da dete ima teške uslove za život. Onda je dao kao razlog to grejanje u kući. Ne može Aneli da vozi dobar auto, a da nema grejanje. Ona nosi skupe, markirane patike, ko bi normalan to radio, a da nema gde da se zgreje i da se smrzava u kući? Onda je rekao da je Aneli bila zavisnica od narkotika, to je isto nešto što je na sudu relevantan razlog da se oduzme dete jednoj mami. On je očigledno guglao i to, kako bi izneo sve to u javnost, ali mediji ipak ne odlučuju da li će nekom oduzeti dete, jer su za to na sudu potrebni dokazi. Ne mogu da verujem da je neko spreman da kaže da je njegova bivša partnerka or**ijala sa sestrom. Sve to govori muškarac koji se sveti, a muškarac koji se sveti je muškarac koji voli – rekao je Đedović.

– Zašto je Asmin sve to rekao? – upitao je Darko.

– Sveti joj se, svestan je da mu se neće vratiti. Sveti swe muškarac koji voli. Stanija je rekla, citiram:”Anelino dete prosi kao neko ci**nče”. Rasistička izjava, koja aludira na to da romi svoju decu teraju na prosjačenje. Globalizovano je prosjačenje među pripadnicima te nacionalnosti. Neki romi bolje žive od svih nas ovde. Neka ona(Stanija) sad objasni šta je time želela da kaže. Da je Aneli bila zavisnica, onda bi odmah nako rođenja, njena ćerkica imala apstinencijalnu krizu, a to se leči, što znači da dokazi i za to moraju da postoje. Asmin i Stanija olako tvrde neke stvari, koje ni najmanje nisu naivne. Stanija će da čuva ne – istakao je Đedović.