Home Zanimljivosti PRED KONAČNIM POVLAČENJEM: Evo zašto je odustala od igranja rijalitija – “Ne...

PRED KONAČNIM POVLAČENJEM: Evo zašto je odustala od igranja rijalitija – “Ne osećam se dobro…”

357
0
Anita Stanojlovic,
Anita Stanojlovic,

Evo zašto je odustala od igranja rijalitija…

Jovana Tomić Matora je u razgovoru sa voditeljkom otkrila kako je napokon digla ruke od Anite.

U emisiji “Gledanje snimaka”, koja je bilo u toku, voditeljka Ivana Šopić vodila je učesnike kroz klipove koje do sada nisu imali priliku da vide.

Ponovo je došlo do žestoke svađe izmneđu Jovane Tomić Matore, Anđela Rankovića i Anite Stanojlović, nakon što su imali priliku da vide kako Matora ponovo priča sa cimerima iza njihvoih leđa.

– Što se tiče našeg braka ja nikada nisam rekla da nije bio važeći, ja sam Matoru volela i to nikad neću da osporim, ono što sam rekla za Crnu Goru nije bilo upućeno njoj – rekla je Anita.

– Da nema mojih budalaština ovde oni bi bili kao najnormalniji par, neću više da dajem na značaju ni Anđelu, ni Aniti. Ali eto tako sam se osetila tih dana, kao da je bilo upućeno meni, jer sam sedela u njenoj blizini, a ona priča kako neće opet ići u Crnu Goru nego na drugoj destinaciji. Trudiću se da obuzdam svoj debilni razum, ja se uopšte ne osećam dobro, meni moji dragi ljudi pokušavaju da pomognu i da se osetim bolje – govorila je Tomićeva.

Matora ne želi više od Anite da pravi žrtvu i favorita u narodu, zbog čega je odlučila da se povuče i više ne komentariše njih kao par i poštedi ih svojih reakcija.

Matora je već nekoliko puta rekla da će da se ugasi, kako bi što pre otišla kući, jer kaže da se ne oseća dobro nakon svega što joj se dogodilo.

Nakon toga reč je dobio i Anđelo koji je svojoj bivšoj prijateljici poručio da ne veruje u njenu odluku da će se povući iz njihove teme i da ih više neće komentarisati jer do sad nikad nije održala obećanje koje je dala, i to ne samo u ovoj sezoni, već i u prethodnim u kojima je učestvovala.