Home Zanimljivosti SLOMIO GLEDAOCE: Trenutak kada je voditelj saopštio Aneli loše vesti – Jeca...

SLOMIO GLEDAOCE: Trenutak kada je voditelj saopštio Aneli loše vesti – Jeca koliko je uznemirena… (VIDEO)

31269
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Jeca koliko je uznemirena…

Tokom emisije Pitanja novinara, omiljena bosanska starleta u eliti otvorila je dušu.

Dakle, u pitanju je bila emisija “Pitanja novinara”.

Ana Radulović je u studiju ugostila predstavnika portala Pink.rs, Darka Tanasijevića i predstavnike sedme sile koji su spremili škakljiva pitanja za učesnike “Elite”!

– Dobro veče Aneli, pričalo se sinoć o Stanijinom gostovanju na Redu, kako se osećaš kada si videla to gostovanje? – pitao je Darko.

– Naravno da sam uznemirena i potrešena, njoj nije mesto da gostuje u emisijama i da priča o mom detetu, to nije njen problem i njena stvar, šta je ona Asminov pr da priča umesto njega. Ona je totalno poludela sve ovo joj je uradilo u glavu, uživa u tim gostovanjima po emisijama. Njoj prija sve to, ona je poznata kao starleta a starlete to rade, od kako sam ja ušla samo se priča o njoj, ja sam joj digla cenu. Ona na račun mog deteta skuplja pratioce, i preko moje porodice. Nema ona pravo da se meša u odnos mene i Asmina a pogotovo sa mojim detetom. Nekako sam iznutra potrešena i besna, kivna, dok pričam kuva mi u stomaku. Šta je sramota što se dete vozi u tramvaju, kao i svaka normalna osoba tako i moje dete. Svi se vozaju po tramvajima. Meni je grzono to što priča da dete prosi – rekla je Aneli.

– Ti nikad ne isključuješ Asmina iz Norinog života – rekao je Darko.

– Ja to nikad neću osporiti, to dete je toliko vezano za njega, toliko ga spominje, i prosto kakav bi čovek bila da detetu zabranim da se viđa sa svojim ocem. Ja želim da on njoj bude otac i da imaju normalan odnos. Moja ćerka se lepo oblači i nikad u životu nije imala potrebu da prosi, jer ona uz nas sve ima. Ona je harizmatično dete, osvaja sve gde god ode, svako joj kupi čokoladu, ali čuj po tramvaju da dete skuplja novac, ona je monstrum čim to izgovara – dodala je Aneli.

Detaljnije pogledajte u nastavku: