Home Zanimljivosti TATA BLJUJE VATRU: “Janjuš i Aneli su dva namazana ološa – Maja...

TATA BLJUJE VATRU: “Janjuš i Aneli su dva namazana ološa – Maja ih jede za doručak…”

785
0
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,

“Maja ih jede za doručak…”

Taki poentira pravo u metu!

Rijaliti zvezda i starleta Maja Marinković od samog početka “Elite” je glavna tema, pogotovo otkako se uselila i postala sastavni deo gorućih priča, posebno kada su u pitanju veze u “Eliti”.

Veliku pažnju privuklo je njeno zbližavanje sa bivšim dečkom Markom Janjuševićem Janjušem nakon porodične tragedije koju je proživeo, ali je njihov odnos zahladneo kad se on pomirio sa svojom partnerkom Aneli Ahmić.

Sada je došlo do žestoke svađe između Maje i Aneli, a Ahmićeva je poludela što je nakon svega njen momak nastavio da razgovara sa Marinkovićevom.

Majin otac, Radomir Taki Marinković, dao je svoj sud o ovom trouglu Bele kuće:

– Mi vidimo da su to dva, ne znam ni kako da ih nazovem, namazana ološa. Takve Maja jede za doručak. Sve devojke su se uhvatile nekog da bi imale neku zaštitu, a Maja je samostalni igrač i gura dalje i nadam se da će tako da nastavi. Janjuš je prevrtljiv, nema karakter, znamo ga iz sezone u sezonu. Sve što vidimo i čujemo, znamo za čuvanu svađu šta je sve on rekao i ona na račun njegove porodice – rekao je Taki za “Republiku”.

Marinković je imao šta da kaže i za komentare na društvenim mrežama koji osuđuju Janjuša što ima vrele akcija sa Aneli, iako još nije prošlo 40 dana otkako mu je tragično nastradao najmlađi brat.

– Meni je žao dečka koji je stradao, to govori o njima. Ja ne želim da govorim o tome – rekao je on kratko.

Taki je imao komentar i za Majinu svađu sa Nenadom Aleksićem Ša, za koju on smatra da će biti kratkog daha, jer njegova ćerka ima lepo mišljenje o reperu.

– Svakome nešto smeta, zatvoren prostor, smeta ti mama, brat otac, pa uvek dođe do prepirke. To je sastavni deo “Elite”. Maja ima najlepše mišljenje o Ša, ali on mora da brani Mionu, a Maja o njoj nema lepo mišljenje. To su ženske stvari, repovi iz “Zadruge 3”. Izdala je Maju, a Maja to ne prašta – rekao je on.