Home Zanimljivosti ZAŠTO BI DETE PRIPALO OCU A NE MAJCI: Aleksandra Nikolić uputila brutalnu...

ZAŠTO BI DETE PRIPALO OCU A NE MAJCI: Aleksandra Nikolić uputila brutalnu poruku – Filip Car će se slomiti na komade…

524
0
Filip Car, Aleksandra Nikolic,
Filip Car, Aleksandra Nikolic,

Filip Car će se slomiti na komade…

Aleksandra neretko deli sa svojim pratiocima sve ono što joj je na umu.

Pobednica “Zadruge 6” Aleksandra Nikolić pre samo par dana je ušla u sedmi mesec trudnoće, a trudna je sa bivšim učesnikom rijalitija, Filipom Carem.

Ona i Car su se više puta raskidali i mirili, dok nisu definitivno odlučili da stave tačku.

Nikolićeva je tada odlučila da se posveti svojoj bebi, sebi i porodici.

Sada je putem Instagrama uputila snažnu poruku. U snimku se govori o tome zašto bi jedno dete više trebalo da pripada majci, a ne ocu. Jedan dečko je putem svog TikToka obrazložio razloge, a Aleks je podelila ovo, slažući se sa svim izrečenim.

Naime, u snimku se navodi da je muškarčeva uloga bila samo da doživi orga*am, dok je majka ta koja je nosila to dete 9 meseci, koja je imala tegobe koje jedna trudnoća nosi, koju su sekli na pola da bi to dete izašlo na svet, koja to dete doji i mnogo drugih razloga…na kraju je upućena snažna poruka muškarcima, a obzirom da je Aleks trudna i da svi već znaju njenu istoriju sa Filipom, nagađa se da se upravo misli na njega.

– U srećna vremena su se očevi borili za koru hleba, a svaki cent koji zarade su donosili u kuću, a žena je bila ta koja je te pare ulagala u porodicu i u decu i tako ih podizala. A danas, imamo instagram očeve kojima je bitnije da se inate sa ženama, zato što su veće žene nego same žene. Nije mu bitno oće li se njegovo dete osećati kao vreća krompira, sa prebacivanjem starateljstva sa mame na tatu – rekao je tiktoker Luka Krivokapić.

Jasno je da Aleksandra ne može da dočeka da se ostvari u najlepšoj ulozi na svetu, a to je i pokazala snimkom kada je snimala stomak, gde se moglo videti kako se beba mrda.