Home Zanimljivosti ČUVA DOKAZE PROTIV DALILE DRAGOJEVIĆ: Shvatio da je majka bila u pravu...

ČUVA DOKAZE PROTIV DALILE DRAGOJEVIĆ: Shvatio da je majka bila u pravu – “Hvala Bogu što nemamo dete…”

563
0
Dejan Dragojevic, Dalila Dragojevic,
Dejan Dragojevic, Dalila Dragojevic,

“Hvala Bogu što nemamo dete…”

Odavno je preboleo ovaj odnos.

Pobednik pete sezone rijaliti programa “Zadruga” nedavno je otpočeo saradnju sa Hajp televizijom i u planu je da pokrene svoju emisiju. Gostovao je u emisiji “Pretres” i tom prilikom se osvrnuo na celokupan svoj život.

Prisetio se kako je izgledao njegov odnos sa bivšom suprugom, Dalilom Dragojević.

Istakao je da je preboleo još dok su boravili u rijalitiju. Njih dvoje su se borili za potomstvo i podvrgli su se pre par godina procesu vantelesne oplodnje, a sada je srećan što tada nisu dobili dete.

Otkrio je da poseduje dokaze protiv Dalile, koje čuva u crnoj fascikli:

– Ne mogu to sebi da oprostim, ali šta je tu je. Pet godina nisam imao kontakt ni sa mamom, ni sa Davidom, ni sa sestrom i bakom. Čuo sam se samo sa tatom i bakom sa tatine strane, a bilo mi je teško. Posebno kada su praznici. Sad tek vidim da je mama za sve bila u pravu kad je Dalila u pitanju, ali dobro. Zamisli da smo izgradili kuću na mom placu, pa sad da se delimo, dobro je ispalo – započeo je Dejan svoju ispovest.

Zatim je rekao sledeće:

– Hvala Bogu da nismo dobili dete… Mi smo sada razvedeni, ona je htela da zadrži moje prezime, ima pravo na to, ali dobro, udaće se valjda, pa se više tako neće prezivati – rekao je Dejan kroz smeh.

Onda se osvrnuo na malo ozbiljnije teme:

– Ima stvari o kojima nisam nikome pričao, čak ni svojima. To je moj kec u rukavu, imam tu crnu fasciklu za ne daj Bože ako me opet nagazi, nikad se ne zna. Ta fascikla se ne odnosi samo na nju, već i na neke druge ljude iz sveta poznatih – zaključio je Dejan za Hype TV.