Home Zanimljivosti “IMAO TRAGEDIJU – UŠAO DA LAŽIRA LJUBAV”: Direktan udarac na Janjuša –...

“IMAO TRAGEDIJU – UŠAO DA LAŽIRA LJUBAV”: Direktan udarac na Janjuša – Nastaće haos ako se za ovo sazna…

1308
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Nastaće haos ako se za ovo sazna…

Osman Karić dao je svoj sud o učesnicima “Elite”.

Glavna tema “Elite” u poslednje vreme postali su Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić.

U jeku skandala Ahmićeva se našla zbo svog bivšeg supruga Asmina Durdžića koji se javno oglasio i ispričao svoju stranu priče o svojoj bivšoj partnerki.

Domaći mediji stupili su u kontakt sa Osmanom Karićem čiji je gost bio Asmin.

On ga je ugostio u svojoj emisiji na Tik Toku, pa je sada otkrio kako on gleda na situaciju o kojoj Bela kuća bruji.

– Neko sam ko se bavi rijalitijem od samog početka, imam dovoljno iskustva, jer sve što radim i čime sam se bavio u životu gledao sam da radim perfektno, što znači da sam perfekcionista. Da, sa Asminom sam se čuo veče pre nego će doći u moju kuću gde je bio moj gost u radio-emisiji “Kralj Elite”. Obzirom da se do tada nije oglašavao, bila mi je čast što je meni dao intervju. Asmin je rekao dosta toga u svoju odbranu što se tiče celokupne situacije sa Aneli. Na narodu je da da svoj sud da li on govori istinu ili ne. Janjuš, čovek koji je ušao u rijaliti da fejkira ljubav i vezu da se sprda, a svi dobro znamo kakvu je tragediju imao, za mene nije dobar čovek – poručio je Osman.

On je prokomentarisao i ljubavnu vezu Anđela Rankovića i Anite Stanojlović, pa dao svoj sud o ponašanju Jovane Tomić Matore i otkrio da li po njemu ona glumi žrtvu, kao što se u velikom broju komentariše na društvenim mrežama.

– Anđelo ušao u nameri da osvoji Anitu, znao je da će mu ona biti lak plen. Oboje fejkiraju, za sada to dobro rade. Videćemo u nastavku šta će biti i koliko će sati ostati u vezi u spoljnjem svetu, ako budu u vezi. Matora ne glumi žrtvu, dobija pitanja voditelja i naroda i brani se koliko može. Koliko ja vidim Matora je u ovom slučaju iskrena, što ne bih rekao za ovaj lažni ljubavni par – govorio je Osman Karić za Republiku.