Home Zanimljivosti ZBOGOM ZADRUGO: Miljana Kulić donela važnu odluku – Evo gde ćemo je...

ZBOGOM ZADRUGO: Miljana Kulić donela važnu odluku – Evo gde ćemo je od sada gledati…

5128
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Evo gde ćemo je od sada gledati…

Nedavno je diskvalifikovana.

Miljana Kulić je nedavno diskvalifikovana iz “Elite” zbog na**lničkog ponašanja, koje je iskazala pre svega prema Nenadu Macanoviću Bebici, a koje je svakako nedopustivo u rijalitiju.

Nakon što je izbačena iz Bele kuće, produkcija je obavestila ostale učesnike da je Miljana diskvalifikovana i da će čelnici projekta u skladu sa ugovorom koji je Kulićeva potpisala, na sudu od nje potraživati čak 100.000 evra.

Miljana se nije oglašavala na temu diskvalifikacije, a ako je suditi prema njenim objavama na Instagramu, odlučila je da slobodu iskoristi u potpunosti.

Miljana svako veče izlazi u klubove i kafane, a čak se jedne noći latila i mikrofona i zapevala pred ostalim gostima.

Pored slika i snimaka iz provoda, Nišlijka objavi i fotografije svog sina Željka sa kojim sada može da provodi svo slobodno vreme.

Kulićeva se nakon još jedne diskvalifikacije odlučila na svojevrsnu promenu, a tiče se upravo profila na društvenoj mreži Instagram. Miljana je do sada koristila profil svoje majke Marije Kulić, a budući da je više od pola godine provodila u rijalitiju, lični profil joj gotovo nije ni bio potreban.

Miljana je sada odlučila da to promeni i napravi sopstveni Instagram profil pod svojim imenom, a njena majka je poručila da je zaprate svi koji žele da isprate Miljanine objave.

– Pišite Miljani, njen profil je sada “Miljanaodvaleup” – napisala je Marija.

Miljana je za sada objavila samo jednu fotografiju, i to sliku svog oca Siniše koji u rukama drži Miljanu kada je bila mala.