Home Zanimljivosti “ŽENA I ĆERKA TE GLEDAJU – NE BUDI KONJ”: Nove osude na...

“ŽENA I ĆERKA TE GLEDAJU – NE BUDI KONJ”: Nove osude na Janjušev račun – “Aneli je teška baraba…” (VIDEO)

1005
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

“Aneli je teška baraba…”

Bez dlake na jeziku, kao i uvek!

Nekadašnji zadrugar Miki Đuričić uvek je važio za sjajnog komentatora kad su u pitanju dešavanja u Šimanovcima, kao i o akteri celokupnog rijaliti programa, što spolja što u Beloj kući.

Ovaj put pčelar iz Kupinova bio je gost Tiktok lajva koji je držao kontroverzni bivši voditelj “Pinka”, Osman Karić. Tom prilikom osvrnuo se na odnos dvoje takmičara, Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić.

– Ne znam šta da kažem za Janjuša. Katastrofa. Nemam ništa protiv, ali zaljubi se u neku poštenu, u neko normalno čeljade, ne u barabu. Jesi li toliki konj – rekao je Miki.

– Aneli je baraba? – pitao je Osman.

– To je baraba, teška bre. Kija i Dejan su bili interesantne osobe, a prevarili su ih partneri. Ova, sem Stanije koja joj je otela muža, nema ništa. Koga bre boli k*rac? Jesi li pokazala da si ljudina, jesmo li podelili parče hleba? Ne brate, samo ti je Stanija otela muža, a i to je pitanje da li je to tako kao što ona priča. Čuo sam da nije sve baš tako kako ona kaže – odgovorio je Đuričić.

– A i sestra joj je bila u rijalitiju… – nadovezao se Karić.

– Otkad sam se oženio nisam izašao nijednom sa drugarima. Ne što ne smem, nego lepše mi sa ženom i decom kod kuće. Zbog deteta moraš da se suzdržiš, nisi toliki konj. Ako već kažeš da detetu smeta, nemoj to. I ta njegova žena je dostojanstvena, nikad se nije prikazivala. I da igra rijaliti Janjuš, igra loše. To ti gledaju žena i ćerka, ne budi konj – završio je Miki.

Detaljnije pogledajte na snimku KLIKOM NA OVAJ LINK!