Home Zanimljivosti ZOLA JE ZA MILJANU KULIĆ PROŠLOST: Pogledajte ko se najviše raduje njenom...

ZOLA JE ZA MILJANU KULIĆ PROŠLOST: Pogledajte ko se najviše raduje njenom povratku u Elitu…

384
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Pogledajte ko se najviše raduje njenom povratku u Elitu…

Darjan je otkrio kako se pred Miljanin odlazak sa njom posebno zbližio, pa dodao da se nada njenom povratku kao i da bi se tada najviše obradovao.

U novom izdanju emisije “Pitanja novinara”, gledaoci su imali priliku da čuju Darjana Radomirovića kako javno pred kamerama i milionskim auditorijumom otkriva svoja osećanja prema Miljani Kulić, koja je nedavno diskvalifikovana iz rijalitija “Elita”.

Naime, aktuelni učesnik je priznao da je osetio “neku iskru” prema bivšoj cimerki, ali da nisu imali priliku da razviju emotivnu vezu, te priznao da bi voleo da se ona vrati na imanje u Šimanovcima.

Dario je bio totalno iskren pred gledaocima, pa je ogolio dušu i otkrio sve o emocijama prema Miljani, koja je odlučila da se diskvalifikuje, ne bi li ponovo bila sa Lazarom Čolićem Zolom, koji je rijaliti napustio nešto ranije, kada je samoinicijativno otišao sa imanja:

– Osetio sam nešto. U jednom trenutku sam samo osetio nekiu iskru, ali nismo imali priliku da razvijemo išta – kazao je Dario.

– Ne vidim zašto bi imala razlog da laže. Ja sam se potrudio da joj bude lepo pored mene. Bilo mi je lepo dok smo se družili.Više stvari sam hteo sa njom. Ja sam rekao da bih voleo da se Miljana vrati i bio bih pored nje. Uradio bih neki zadatak, kada bi ona mogla da se vrati ovde – kazao je Dario za svoj odnos sa Kulićevom.

– Da Miljana nije izašla, do čega bi doveo vaš odnos, šta misliš? – upitala je novinarka.

– To niko ne zna, teško je prognozirati, ali bi bilo slatko da je išlo napred – odgovorio je Dario.