Home Zanimljivosti MILJANA MOLI MAJKU ZA OPROŠTAJ: Pojavila se na proslavi – A tek...

MILJANA MOLI MAJKU ZA OPROŠTAJ: Pojavila se na proslavi – A tek kako je Marija Kulić odreagovala…

232
0
Miljana Kulic, Marija Kulic,
Miljana Kulic, Marija Kulic,

A tek kako je Marija Kulić odreagovala…

Miljana se pomirila sa majkom, a onda su zajedno u porodičnoj atmosferi proslavile rođendan.

Majka bivše učesnice Elite Miljane Kulić, Marija Kulić proslavila je 49. rođendan.

Kako je Miljana došla pred sam kraj slavlja jer su prethodno bile u svađi, pred gostima je terala da joj oprosti za sve što joj je priredila.

Kako saznaju domaći mediji, Miljana je rekla da više nikad majci neće da pomene Lazara Čolića Zolu, sa kojim je do pre par dana planirala zajednički život.

– Miljana je majci rekla da da joj je za rođendan od nje najveći poklon taj što će da se promeni. Rekla joj je da će Zolu da zaboravi, da ne želi više da je nervira i da slede velike promene. Rekla je da je shvatila da Zola loše utiče na nju i da je jedino rešenje da mu se ne javlja – priča dobro upućeni izvor i dodaje da se u Nišu slavilo do jutra:

– Miljana je u kafani naručivala pesme, pa su sve posvete išla njenoj majci. Cela porodica jer bila na okupu što je svima bilo prijatno za gledanje – priča izvor.

Podsećamo, Marija je bila na lekovima nakon Miljanine diskvalifikacije jer je htela da ode sa Zolom iz zemlje.

– Marija je van sebe otkako je Miljana izbačena. Videla je još pre incidenta da je ona van sebe i da je samo pitanje vremena kad će nekoga da udari. Komšije dolaze svaki dan u kuću i ona im se tako jada. Stalno priča: “Miljana će da me otera u grob! Ne znam više kako da joj pomognem! Otišla je kod Zole, a svi znamo kakvi su u kombinaciji. To je strašno! Opet će da je navuče na ko zna šta! Pitanje je vremena kada će da se spetljaju i da ponovo krenu da se kockaju! Oni su najgori u kombinaciji, to su propalice – rekao je izvor za medije.