Home Zanimljivosti MIONA PUCA OD LJUBOMORE: Primetila šta se dešava sa Nenadom Aleksićem Ša...

MIONA PUCA OD LJUBOMORE: Primetila šta se dešava sa Nenadom Aleksićem Ša – “Dopada joj se…” (VIDEO)

333
0
Nenad Aleksic Sa, Miona Jovanović,
Nenad Aleksic Sa, Miona Jovanović,

“Dopada joj se…”

Darko Tanasijević je ušao na imanje kako bi sa zadrugarima pretresao najaktuelnije teme u Beloj kući. Jedna od njegovih sagovornica je bila Miona Jovanović.

Ona se osvrnula na svoju turbulentnu vezu sa Nenadom Aeksićem Ša. Miona je primetila da Milica Veličković upućuje poglede prema Ša, pa je posumnjala da joj se on dopada.

– Kakva je situacija sa Ša? – upitao je Darko.

– Deset dana se nismo posvađali. Maločas smo se posvađali oko pesme, ali to nije nikakva svađa. Njemu se nije dopala pesma, a meni jeste, onda smo vodili debatu oko Šakire i Rijane – kazala je Miona.

– Da li Ša i ti imate utisak da cela kuća ima o vašoj vezi katastrofalno mišljenje, kao što Maja kaže? – upitao je Darko.

– Da nam je veza katastrofalna ne mislim, a da pojedinci ne bi želeli da komentarišu našu vezu, jer ne mogu verbalno da se izbore sa Ša, to da. Jedina sam ja koja njega istinski može da izbaci iz takta, to je činjenica – kazala je Miona.

– Zbog čega Maja tvrdi da joj je žao da jedna klinka, kao što si ti vuče Ša za nos? – upitao je Darko.

– To su smešne priče. Svi znamo kakva je ona bila u emotivnim vezama. Ona zaista nema potporu da priča o tom stvarima – istakla je Miona.

– Koliko ti je stalo do mišljenja tvojih roditelja i toga da oni podrže vašu vezu? – uitao je Darko.

– Ja sam želela mami da kažem da zaista nije strašno ono što se dešava Ša i meni, jer su to sitne svađe. Meni je stvarno delovao jezivo kako su roditelji pričali sa mnom. Bila je uznemirena, a razloga nema da se ona tako oseća – kazala je Miona.

– Šta se dešava sa Milicom i Ša? – upitao je Darko.

– Darko, ona njega stalno gleda. On i ja smo to zaključili. Možda joj se dopada, ja stvarno ne znam – rekla je Miona.

– Kako komentarišeš sukob Maje i Janjuša? – uitao je Darko.

– Očajno. Ogavna mi je. Pada sve dublje i dublje. Ni najgorem neprijatelju ne big izgovorila ono što mu je ona. Meni ne bi na pamet palo da kažem što je ona njemu. Nisko je pala – rekla je Miona.

Detaljnije pogledajte u nastavku: