Home Zanimljivosti ANĐELA ĐURIČIĆ NA RAZGOVORU SA PRODUKCIJOM: Postigla dogovor za Elitu…

ANĐELA ĐURIČIĆ NA RAZGOVORU SA PRODUKCIJOM: Postigla dogovor za Elitu…

672
0
Andela Duricic,
Andela Duricic,

Postigla dogovor za Elitu…

Au, pa ako se obistini, biće ovo luda sezona.

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić nedavno je prekinula saradnju sa televizijom na kojoj je radila kao voditeljka, a kako portal Republika saznanje, ona će uskoro ući u “Elitu”, gde će se priključiti takmičarima sedme sezone popularnog rijalitija.

– Anđela se vraća u rijaliti. Iako je rekla da više neće učestvovati u ovom programu, kao i da ne prelazi na drugu televiziju, brzo je donela odluku o “Eliti” – otkriva izvor za Republiku, pa dodaje:

– Treba da ima sastanak sa produkcijom, sa kojom mora da izgladi odnose, pa ako sve bude dogovoreno, u februaru će se naći pred kamerama koje su je proslavile – otkriva izvor.

Anđela će u “Eliti” imati zanimljiv susret sa Mensurom Ajdarpašićem, sa kojim je navodno imala kratku aferu nakon izlaska iz pete sezone, što je on idirektno potvrdio pred kamerama.

Podsetimo, Anđela Đuričić je u šestoj sezoni rijalitija uplovila je u emotivnu vezu sa Zvezdanom Slavnićem, kojeg je tada kod kuće čekala vanbračna supruga Ana Ćurčić.

Ćurčićeva je dobila ponudu da uđe u “Zadrugu 6” i pred kamerama se obračuna sa suprugom i njegovom devojkom, što je i prihvatila.

Mesecima je publika gledala potresne scene njihovih svađa i nervnih slomova, a Ana je u nekoliko navrata pred kamerama tvrdila da ju je Slavnić psihički i fizički godinama zlostavljao.

Zvezdan i Anđela su diskvalifikovani pred sam kraj, a njihova veza nije potrajala ni napolju, nakon čega je i Đuričićeva donela odluku da tuži Zvezdana.