Home Zanimljivosti ANELINOJ IZJAVI SMEJE SE ČITAV INTERNET: Zbog jedne reči upisala se u...

ANELINOJ IZJAVI SMEJE SE ČITAV INTERNET: Zbog jedne reči upisala se u Anale gluposti… (VIDEO)

16196
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Zbog jedne reči upisala se u Anale gluposti…

Nepismenost na nivou!

Kontroverzna učesnica rijalitija “Elita 7”, Aneli Ahmić, konstantno puni novinske stupce svojim diskutabilnim ponašanjem i vezom sa bivšim košarkašem Markom Janjuševićem.

Iako je prvenstveno gradila imidž preko tvrdnje da joj je Stanija Dobrojević otela muža, Asmina Durdžića, ako ovako bude nastavila imidž će joj biti izgrađen na urnebesnim izjavama.

Ahmićeva je bila gošća Šiša bara. Tom prilikom je sa domaćinom Darkom Tanasijevićem komentarisala goruće teme u rijalitiju, ali i spolja.

Finansijska kartica njenog bivšeg partnera i oca njenog deteta naravno da je bila na tapeti. U momentu kada je komentarisala novčanu situaciju Durdžića, Aneli je, slobodno možemo reći, tresnula glupost kojom je internet preplavljen.

Naime, tokom jednog razgovora sa voditeljem, Aneli je izazvala salve smeha kada nije uspela da izgovori reč “bojler”, već je umesto toga izgovorila “bolijer”.

Nakon što je snimak postao viralan, reakcije javnosti nisu izostale. Mnogi su se složili da je Aneli svojim neobičnim izrazom uspela da ih nasmeje, dok su drugi istakli da je ovo još jedan primer kako rijaliti šou programi mogu da iznedre transfere blamova, što ovo svakako jeste.

Snimak možete pogledati KLIKOM NA OVAJ LINK!