Home Zanimljivosti NAKON OKRŠAJA SA JANJUŠEM MAJA PREKINULA ĆUTANJE: Zbog ove scene pokrenula tužbu...

NAKON OKRŠAJA SA JANJUŠEM MAJA PREKINULA ĆUTANJE: Zbog ove scene pokrenula tužbu – “Ja verujem Asminu…”

469
0
Maja Marinkovic,
Maja Marinkovic,

“Ja verujem Asminu…”

Maja Marinković odlučila je da ne trpi reči Aneli Ahmić, pa se javno obratila Takiju kako bi pokrenula tužbu.

U toku je bilo glasanje za najciničniju osobu u Beloj kući, a ovonedeljni vođa Aleksa Erski dao je reč Aneli Ahmić.

Ona je udarila direktno na Maju Marinković, koja joj je zbog komentara najavila tužbu.

– Najciničnija osoba ovde, broj jedan, to je Maja Marinković. Nema gore osobe od nje ovde u Eliti. Nema kakve uvrede mi nije rekla, sve i da misli to, mislim da niko nije zaslužio da dobije takve uvrede, udarala mi je na dete i na majčinstvo… Druga osoba je Uroš, a pod tri je Jovana pevačica koja me je nazivala ku**om bez ijednog argumenta – rekla je Aneli.

– Neki ljudi žele da se rat nastavi, ja nisam želela, ali ne vredi. Ako hoćete rat, dobićete ga. Ja ti se nisam ubacivala u izlaganje. Da si htela da izbegneš da te komentarišem… – krenula je Maja.

– Rekla ti je da si cinična, reci ti njoj. Kakav rat, ona ti je rekla šta misli – ubacio se Janjuš.

– Meni je to slično kao i dupljak, a to je Aneli. Nije isto kada kažeš ljudima u lice šta misliš, nego kada kažeš u bradu. Ne mogu da ostanem imuna kada mi neko kaže da me je majka ostavila i da moj otac opšti sa psom. Onda dođemo u emisiju i saznamo da joj je muž napravio dete prvu noć. Zašto ja ne bih verovala u reči tog gospodina?! Ja apsolutno verujem Asminu, sa moje tačke gledišta, Taki znaš da mi nismo cinkaroši, s obzirom na to da mene njena sestra ima pravo da me tuži jer ja verujem u Deda Mraza i njenom suprugu, pokreni tužbu protiv Aneli koja je rekla da ti opštiš sa psom! Verujem da je to njen bivši muž rekao, rekao je da ona ima želje da orgija sa sestrom, u šta ja verujem jer je rekao njen muž sa kojim je bila. Ispala je cinična prema Urošu, koji se svađao sa ljudima koji mu ništa nisu uradili, čak sam se i ja ponela bolje prema njemu. Psovala si mu majku na Božić, nazivala ga ped**om. Ja sam rekla da ja sa Janjušem nemam problem – rekla je Maja.

– Ti meni ličiš na onu pravu istrošenu, potrošnu ženturaču. Imaš 35 godina, ne ponašaš se u skladu sa svojim godinama. Mislim da su ti postupci kroz rijaliti, pokazala si zapravo hladno lice i koliko si dostojna svojih stavova. Po meni si ti nula od čoveka, u prijateljstvu sa Mionom si ispala licemerna i cinična. Pusti me da završim rečenicu, seljančuro nepismena, imaš samo srednju školu – rekla je Maja.